Γκαρσία: «Δεν σκέφτομαι το μέλλον, δεν είναι στιγμή να μιλήσουμε γι' αυτό»

Γκαρσία: «Δεν σκέφτομαι το μέλλον, δεν είναι στιγμή να μιλήσουμε γι' αυτό»

Gazzetta team
Γκαρσία: «Δεν σκέφτομαι το μέλλον, δεν είναι στιγμή να μιλήσουμε γι' αυτό»

bet365

Ο Πάμπλο Γκαρσία δήλωσε ότι ο ΠΑΟΚ άξιζε τη νίκη (2-0) απέναντι στον Ολυμπιακό, ενώ ισχυρίστηκε πως αυτή τη στιγμή δεν είναι η ώρα για να σκεφτεί το μέλλον του στην ομάδα.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Γκαρσία, δήλωσε μετά τη νίκη (2-0) της ομάδας του απέναντι στον Ολυμπιακό: «Σήμερα αγωνιστήκαμε με μία ομάδα με ξεκάθαρο τρόπο που παίζει και που επιτίθεται. Από την πλευρά μας κάναμε κάποιες αλλαγές και προσαρμογές για να τους αντιμετωπίσουμε. Ήταν μία καθαρή νίκη. Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα. Το άξιζαν πολύ. Και τη νίκη και αυτή και αυτό το ματς διότι δούλεψαν σκληρά. Μία επιβράβευση των κόπων μας. Για εμάς δεν άλλαξε κάτι. Κερδίσαμε έναν αγώνα και πρέπει να προχωρήσουμε. Νομίζω πως όλα είναι από τον μόχθο των παικτών.

Δεν είναι εύκολο να κάνεις καλά παιχνίδια και να μην παίρνεις αυτό που αξίζεις. Οι παίκτες το καταλαβαίνουν αυτό. Συνεχίζουν τη σκληρή δουλειά. Μας ακούνε. Έχουν βελτιώσει σε πολλά επίπεδα και την προσωπικότητα και το μυαλό τους. Εάν έχεις το μυαλό σου εκεί που πρέπει βελτιώνεσαι. Θέλαμε να γίνουμε ακόμα πιο συμπαγείς αμυντικά. Ο Ζίβκοβιτς βοήθησε πολύ και σε αυτό το κομμάτι και βελτιώνεται. Ποτέ δεν σκέφτομαι το μακροπρόθεσμο μέλλον. Δεν είναι η στιγμή να μιλήσουμε για αυτό. Εννοείται πως χρειάζεται σωστός σχεδιασμός για να δούμε τι πήγε καλά και το τι όχι.

Ωστόσο αυτή τη στιγμή παρότι μπορώ να πω πολλά έχουμε μπροστά μας πολλά και σημαντικά παιχνίδια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 2-0 (vids)

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE NEWS FEED