Μαχαίρας: «Η ψυχολογία μας ανέβηκε, να κρατήσουμε το μηδέν με τον Αστέρα»

Μαχαίρας: «Η ψυχολογία μας ανέβηκε, να κρατήσουμε το μηδέν με τον Αστέρα»

Gazzetta team
Μαχαίρας: «Η ψυχολογία μας ανέβηκε, να κρατήσουμε το μηδέν με τον Αστέρα»

bet365

Ο Θεοδόσης Μαχαίρας μίλησε για την αυτοπεποίθηση που πήρε η ΑΕΚ μετά το διπλό επί του Άρη και για το γεγονός ότι η συγκέντρωση στην άμυνα είναι το κλειδί για το τρίποντο επί του Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA ο Μαχαίρας ενόψει της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Αστέρα:

Για το κλίμα στα αποδυτήρια της ΑΕΚ: «Η ψυχολογία μας ανέβηκε μετά τη νίκη με τον Άρη. Θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό, θέλουμε να κερδίσουμε τον Αστέρα για να καταφέρουμε να πάρουμε μια θέση στην Ευρώπη».

Για το τι του άρεσε περισσότερο από την ΑΕΚ στο τελευταίο παιχνίδι με τον Άρη: «Ήμασταν πάρα πολύ πεισμωμένοι. Καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη παίζοντας και ωραίο ποδόσφαιρο. Ήμασταν πάρα πολύ καλοί στις αντεπιθέσεις, “χτυπήσαμε” σ’ αυτό το κομμάτι τον Άρη και πήραμε τους τρεις βαθμούς».

Για τον Αστέρα Τρίπολης που είχε δυσκολέψει την ΑΕΚ στην κανονική διάρκεια της σεζόν στο ΟΑΚΑ και τι πρέπει να προσέξει η Ένωση: «Είναι αλήθεια, μας είχε δυσκολέψει. Είναι πολύ γρήγορη ομάδα στις αντεπιθέσεις. Πρέπει να έχουμε καλές αποστάσεις στην άμυνά μας, ώστε να κρατήσουμε το μηδέν και να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Για τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε πρόσφατα: «Πλέον είμαι μια χαρά και είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα μου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα