Ανάλυση Wyscout: Το καλύτερο δημιουργικά παιχνίδι του Χολέμπας στον φετινό Ολυμπιακό (pics & vids)

Δημήτρης Τομαράς
Ανάλυση Wyscout: Το καλύτερο δημιουργικά παιχνίδι του Χολέμπας στον φετινό Ολυμπιακό (pics & vids)

bet365

Ο 37χρονος μπακ έκανε φοβερό παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ κυρίως στο δημιουργικό σκέλος και το gazzetta.gr με τη συμβολή των στοιχείων του Wyscout το αναδεικνύει.

Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Για αρχή θα πρέπει να σταθούμε στο γεγονός πως δεν υπάρχει άλλο τέτοιο φετινό παιχνίδι δημιουργικά από κανένα ακραίο μπακ του Ολυμπιακού. Ματς δηλαδή με ακραίο αμυντικό να βγάζει 2 ασίστ και να έχει συμμετοχή σε 3 από τα 5 γκολ του Ολυμπιακού.
Αυτό το έκανε ο Χοσέ Χολέμπας σε ένα παιχνίδι που επιθετικά και δημιουργικά είναι σίγουρα το κορυφαίο του φετινό αλλά και πιθανώς τοπ ματς από τους μπακ που έχουν περάσει φέτος από τον Ολυμπιακό στα άκρα του. Σύμφωνα με τα όσα παρατηρούμε στα στοιχεία του Wyscout είχε έναν υψηλό συντελεστή ακρίβειας στις πάσες σε αυτό το εμφατικό 1-5 των Πειραιωτών στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ. Στο σύνολο είχε 24 / 30 που είναι ποσοστό επιτυχίας στο 80%. Συνολικά το ποσοστό των πετυχημένων ενεργειών του ήταν στο 65% ενώ αμυντικά πιθανώς να μπορούσε και καλύτερα.
Πηγή Wyscout: Οι δύο ασίστ του Χολέμπας
Είχε ένα 50% με 5 / 10 κερδισμένες μονομαχίες και κέρδισε τη 1 από τις 2 εναέριες μονομαχίες του. Παρόλα αυτά είχε περισσότερα ανεβάσματα από κάθε άλλη φορά και δημιουργικά και επιθετικά σήκωσε πολύ βάρος. Μάλιστα ήταν χαρακτηριστικό πως η δική του πλευρά τράβηξε περισσότερο... κουπί επιθετικά αλλά και έβγαλε και περισσότερες φάσεις. Εάν δε δούμε και προηγούμενά του ματς τα έχει πετύχει όλα αυτά σε 78 λεπτά αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ και στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός 1-5.
Πηγή Wyscout: Οι πάσες του Χολέμπας
Ο Χολέμπας σχετικά με τη φετινή σεζόν του ποτέ άλλοτε δεν είχε ματς με 2 ασίστ. Δεν είναι όμως το πρώτο του παιχνίδι στην καριέρα του με 2 ασίστ.

Ειδικότερα οι φορές που το έχει ξανακάνει:

  • Με TSV 1860 Munich (Μόναχο 1860) το 2008-2009 στη Regionalliga Süd: 2 ασίστ στο 4-0 επί της TSV Großbardorf
  • Με Ολυμπιακό το 2011-2012: Δύο ασίστ στο πρωτάθλημα στο 2-0 με τον Πανιώνιο
  • Με Ολυμπιακό το 2011-2012: Δύο ασίστ στο πρωτάθλημα στο 3-2 με τον Άρη
  • Με Γουότφορντ το 2018-2019: Στην Premier είχε 2 ασίστ στο 2-0 με την Μπράιτον
  • Με Γουότφορντ το 2018-2019: Στην Premier είχε με Τότεναμ 2 ασίστ στο 2-1
  • Φέτος με την ΑΕΚ στα play offs του πρωταθλήματος: 2 ασίστ στο 1-5

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

- Για το κείμενο χρησιμοποιήθηκαν στατιστικά δεδομένα από τo www.wyscout.com. Οι φωτογραφίες είναι από το Wyscout.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα