Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς έτοιμος για νέο ρεκόρ αγώνων σε έναν σύλλογο

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς έτοιμος για νέο ρεκόρ αγώνων σε έναν σύλλογο

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς με το ματς με την ΑΕΚ θα ισοφαρίσει την τοπ επίδοσή του με τα 152 παιχνίδια του στον πάγκο της Μαρίτιμο και στη συνέχεια θα την ξεπεράσει ως τεχνικός του Ολυμπιακού φυσικά.
Και μόνο από το γεγονός ότι έχει 17 ευρωπαϊκές νίκες μετά τα ματς με PSV και Άρσεναλ και πως είναι πρώτος στην ιστορία του Ολυμπιακού και φυσικά από κάθε άλλον ερυθρόλευκο προπονητή έχει την αξία του. Ωστόσο ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με την ΑΕΚ υπάρχει και άλλο ρεκόρ για τον Πέδρο Μαρτίνς.
Ο Πορτογάλος τεχνικός με την παρουσία του στον πάγκο των Πειραιωτών στο ματς του ΟΑΚΑ θα φτάσει τα 152 ματς με τον Ολυμπιακό, κάτι που είχε κάνει μόνο με τη Μαρίτιμο στην Πορτογαλία (152 αγώνες). Και βέβαια δεν θα αρκεστεί σε αυτό διότι έχει και άλλα ματς η χρονιά οπότε θα ξεπεράσει τη συγκεκριμένη επίδοση και έτσι με τους ερυθρόλευκους θα κάνει ένα ακόμα ρεκόρ. Το ρεκόρ των περισσότερων αγώνων στον πάγκο μίας ομάδας.
Ο 50χρονος Μαρτίνς, που πρωτοβρέθηκε στον Ολυμπιακό το 2018, έχει 151 αγώνες στο σύνολο με τους νταμπλούχους Ελλάδας. Σε αυτούς έχει 103 νίκες, 25 ισοπαλίες και 23 ήττες. Επίσης έχει 303 γκολ υπέρ και 108 κατά. Τελευταίο του χρονικά ματς στον Ολυμπιακό ήταν το εντός έδρας 1-0 με τον Άρη. Πρώτος του χρονικά αγώνας ήταν στις 9 Αυγούστου του 2018 με τη Λουκέρνη (το 4-0 στο Europa).

Ο Μαρτίνς στους πάγκους:

  • Με Ολυμπιακό: 151 αγώνες
  • Με Μαρίτιμο: 152 αγώνες
  • Βιτόρια Γκιμαράες: 78 αγώνες
  • Ρίο Άβε: 101 αγώνες

​ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα