Παναθηναϊκός: «Ζεστοί» Καρλίτος και Αϊτόρ στο Κορωπί

Παναθηναϊκός: «Ζεστοί» Καρλίτος και Αϊτόρ στο Κορωπί

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: «Ζεστοί» Καρλίτος και Αϊτόρ στο Κορωπί

bet365

Οι δύο Ισπανοί ήταν οι πρωταγωνιστές στο οικογενειακό διπλό του Σαββάτου, καθώς σκόραραν από δύο τέρματα ο καθένας. Επαφή με το πλεκτό και για Μακέντα, Νγκμπακοτό.

Φιλικό οικογενειακού χαρακτήρα είχε το Σάββατο το... μενού στο Κορωπί για τον Παναθηναϊκό. Ο Λάζλο Μπόλονι χώρισε τους παίκτες σε «πράσινους» και μπλε», με το τελικό αποτέλεσμα να είναι 4-3 υπέρ των «πρασίνων». Για τους νικητές σκόραραν από δύο φορές οι Καρλίτος, Αϊτόρ ενώ οι «μπλε» βρήκαν δύο γκολ με τον Μακέντα και ένα με τον Νγκμπακοτό.

Στο παιχνίδι δεν συμμετείχαν οι Μαουρίσιο, Σανκαρέ, Κουρμπέλης που έκαναν ατομικό, οι Βέλεθ, Νιάς, Χουάνκαρ, Αγιούμπ που ακολούθησαν θεραπεία, οι Μολό, Σένκεφελντ που έκαναν αποφόρτιση και οι διεθνείς Διούδης, Αλεξανδρόπουλος που βρίσκονται με την Εθνική Ελλάδος στην Θεσσαλονίκη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα