ΑΕΚ: Ανεβάζει ρυθμούς ο Γαλανόπουλος

Gazzetta team
Χωρίς τη συμμετοχή των διεθνών πραγματοποιήθηκε και η σημερινή (24/03) προπόνηση της ΑΕΚ. Ανεβάζει ρυθμούς ο Γαλανόπουλος για την επιστροφή του.

Οπως την Δευτέρα (23/03), έτσι και σήμερα (24/03) απουσίαζαν οι διεθνείς με την Εθνική Ελλάδας, Μάνταλος, Μπακάκης, Σβάρνας, ο Λιβάι Γκαρσία που αναχώρησε για την πατρίδα του, όπως και ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, αλλά και οι Κρίστιτσιτς, Νεντελτσιάρου, Μιτάι.

Από την άλλη οι Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Κώστας Γαλανόπουλος συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα εκγύμνασης. Ο Ελληνας μέσος πλησιάζει στην επιστροφή στις προπονήσεις μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, κάτι που αναμένεται μετά από το ρεπό Σαββάτου-Κυριακής και την επιστροφή στις προπονήσεις την Δευτέρα.

Οι υπόλοιποι παίκτες, εκτός των διεθνών και των Γεβχέν Σάκχοφ, Αντρέ Σιμόες, προπονήθηκαν κανονικά. Ο Πορτογάλος μέσος βρίσκεται ήδη στην χώρα του προκειμένου να εεξεταστεί από δικό του γιατρό για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει, ενώ ο Σάκχοφ βρίσκεται στην Ουκρανία, ώστε να δουλέψει με τον δικό του φυσιοθεραπευτή με τις πιθανότητες για παρουσία στο ματς με τον Ολυμπιακό να είναι υπέρ του.

Διαβάστε επίσης: