Τα στοιχεία του Wyscout: Ο Αστέρας Τρίπολης άγγιξε το «τέλειο» κόντρα στον Παναθηναϊκό από το 76' και μετά (vids)

Gazzetta team
Τα στοιχεία του Wyscout: Ο Αστέρας Τρίπολης άγγιξε το «τέλειο» κόντρα στον Παναθηναϊκό από το 76' και μετά (vids)

bet365

Οι Αρκάδες στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης με το «τριφύλλι» είχαν κατοχή μπάλας 67%, έκαναν 7 τελικές (4 από το 88' και ύστερα), ενώ «φλέρταραν» με το απόλυτο σε πετυχημένες μεταβιβάσεις
Από τα πλέον συναρπαστικά ματς της φετινής σεζόν είδαμε χθες (21/2) στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», όπου Αστέρας Τρίπολης και Παναθηναϊκός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2, παρότι οι «πράσινοι» κέρδιζαν με 2-0 μέχρι και λίγο πριν το φινάλε. Τα τέρματα όμως των Λουίς Φερνάντεθ στο 84' και του γκολκίπερ Παπαδόπουλου στο 90'+7' έφεραν τα πάνω κάτω και χάρισαν στους Αρκάδες έναν θεωρητικά... ανέλπιστο βαθμό.
Μέσω του wyscout θα προσπαθήσουμε να αναλύσουμε τα... πεπραγμένα της ομάδας του Μίλαν Ράσταβατς από το 76' και έπειτα, οπότε και μπορεί κάποιος να καταλήξει στο συμπέρασμα πως «φλέρταρε» με το τέλειο παιχνίδι.
*Επαιξε 4-4-2, ενώ στο φινάλε παρτενέρ του Λουίς Φερνάντεθ στη γραμμή κρούσης ήταν ο Ματίας Ιγκλέσιας.
*Είχε 7 τελικές, εκ των οποίων 5 on target και 4 από το 88' μέχρι το φινάλε. Ο Ισπανός φορ έβγαλε 3, ενώ από 1 μέτρησαν Τιλίκα, Ιγκλέσιας, Καστάνιο και ο πορτιέρε Παπαδόπουλος.
*Η κατοχή μπάλας ανέρχονταν για τον Αστέρα σε 67,48%.
*Το ποσοστό πετυχημένων μεταβιβάσεών του ήταν 88,35% και πιο συγκεκριμένα 91/103! Ιδιαίτερα εντυπωσιακό.
*Εξ' αυτών οι 15/18 ήταν προωθητικές και είναι χαρακτηριστικό πως ο στόπερ Χριστόπουλος βρήκε 5 φορές τον φορ Λουίς Φερνάντεθ!
*Κατέγραψε 6/9 εύστοχα γεμίσματα, εκ των οποίων 3 είχε ο Κώτσιρας και ισάριθμα ο Τιλίκα. Από τα πόδια του πρώτου άλλωστε μάλιστα ξεκίνησε και η φάση του 1-2.
Τα παραπάνω αποτυπώνουν πως οι Αρκάδες «κυριάρχησαν» και τελικά πήραν το βαθμό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα