Μαρτίνς για Σα: «Ξέρουμε την αξία του και ποτέ δεν χάσαμε την εμπιστοσύνη μας σε αυτόν» (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Μαρτίνς για Σα: «Ξέρουμε την αξία του και ποτέ δεν χάσαμε την εμπιστοσύνη μας σε αυτόν» (vid)

bet365

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου για τον Σα αλλά και το σχήμα με τρεις στόπερ στον Ολυμπιακό.
Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, είπε στη συνέντευξη Τύπου:
Για το εάν σκέφτεται να καθιερώσει το σχήμα με τρεις στόπερ: Είναι μία πιθανότητα. Μπορούμε στο μέλλον να χρησιμοποιήσουμε και αυτό το σύστημα. Έχουμε δείξει πως μπορούμε να παίξουμε με διάφορα συστήματα, όπως το 4-2-3-1 και το 4-3-3. Μου άρεσε πολύ η δυναμική στο ματς σήμερα με το πως ξεκινήσαμε.
Για τον Σα και την εικόνα του με τον Άρη: Αποτελεί μέρος του παιχνιδιού. Οποιοσδήποτε επαγγελματίας έχει περάσει αυτή τη φάση. Όμως εμείς ξέρουμε την αξία του Σα και σε πόσα ματς μας έχει βοηθήσει να κερδίσουμε βαθμούς. Τον γνωρίζουμε εδώ και τρία χρόνια. Ξέρουμε την αξία του. Ποτέ δεν χάσαμε την εμπιστοσύνη μας σε αυτόν διότι ξέραμε πως ήταν απλά μία τέτοια φάση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα