ΑΕΚ: Με Μάνταλο στον άξονα και Ολιβέιρα στα αριστερά στην Τούμπα

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Με Μάνταλο στον άξονα και Ολιβέιρα στα αριστερά στην Τούμπα

bet365

Ο Μανόλο Χιμένεθ παρατάσσει την ΑΕΚ με 4-3-3 ξεκινώντας τον Μάνταλο στον άξονα, αλλά επιλέγοντας τον Ολιβέιρα στο αριστερό άκρο.

Η έκπληξη έγινε στην ενδεκάδα που παρατάσσει ο Μανόλο Χιμένεθ κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ο Σεβιγιάνος κόουτς επιλέγει μεν τον αναμενόμενο σχηματισμό (4-3-3 το οποίο μπορεί να γίνεται και 4-2-3-1), ωστόσο τοποθετεί τον Ολιβέιρα στο αριστερό άκρο της επίθεσης (κάτι που είχε δοκιμάσει στην τελευταία προπόνηση του Σαββάτου), με τον Μάνταλο να ξεκινάει στον άξονα.

Ο Αθανασιάδης είναι στο τέρμα, Λόπες, Λάτσι, Σβάρνας και Μπακάκης η τετράδα στην άμυνα, Σιμάνσκι και Κρίστιτσιτς στο κέντρο με τον Μάνταλο ελαφρώς μπροστά τους, Ολιβέιρα και Γκαρσία στα δύο άκρα της επίθεσης και στην κορυφή ο Ανσαριφάρντ.

Στον πάγκο για την ΑΕΚ είναι οι Τσιντώτας, Χνιντ, Νταντσένκο, Μιτάι, Σάκχοφ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Κοσίδης και Μαχαίρας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα