Ολυμπιακός: Σκέψη για 4-2-3-1 με Φορτούνη και Μασούρα ο Μαρτίνς

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Σκέψη για 4-2-3-1 με Φορτούνη και Μασούρα ο Μαρτίνς

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει μία σκέψη για 4-2-3-1 στον Ολυμπιακό με αρκετούς βασικούς για το ματς με τον Άρη την Κυριακή στο Φάληρο.
Μία εκδοχή που εξετάζει ο Πορτογάλος κόουτς για τον αγώνα με τον Άρη το απόγευμα της Κυριακής είναι με 4-2-3-1. Με Σα κάτω από τα δοκάρια, Λαλά και Ρέαμπτσιουκ στα δύο άκρα, Μπα και Σωκράτη στην άμυνα, Εμβιλά και Καμαρά στο κέντρο και πίσω από τον Ελ Αραμπί τους Μπρούμα, Φορτούνη και Μασούρα. Θέση για το αρχικό σχήμα διεκδικούν και παίκτες όπως οι Ανδρούτσος και Μπουχαλάκης.
Θυμίζουμε τους 22 του Ολυμπιακού για τον Άρη: Σα, Τζολάκης, Κρίστινσον, Ντρέγκερ, Λαλά, Ανδρούτσος, Μπα, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Σουρλής, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Τιάγκο Σίλβα, Μπρούμα, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Βρουσάι, Φορτούνης, Κάιπερς και Ελ Αραμπί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα