Αντιπροσωπεία Θύρας 7 στον Ρέντη: «Η εικόνα σας στο Emirates ήταν αυτό που θέλουμε από τον Ολυμπιακό»

Δημήτρης Τομαράς
Αντιπροσωπεία Θύρας 7 στον Ρέντη: «Η εικόνα σας στο Emirates ήταν αυτό που θέλουμε από τον Ολυμπιακό»

bet365

Αντιπροσωπεία της Θύρας 7 βρέθηκε στον Ρέντη και μίλησε με παίκτες και Μαρτίνς, δίνοντας συγχαρητήρια για το ματς με την Άρσεναλ στο Λονδίνο και ζητώντας το νταμπλ.
Μεταξύ άλλων οι εκπρόσωποι των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού που βρέθηκαν στον Ρέντη είπαν σε παίκτες και τεχνικό επιτελείο: «Κόντρα σε όλες τις δυσκολίες που προέκυψαν με τραυματισμούς, με εχθρικές διαιτησίες και με όλα, είμαστε ευχαριστημένοι για την ευρωπαϊκή μας πορεία και σίγουροι ότι του χρόνου θα πάμε ακόμα καλύτερα. Σε κάποια παιχνίδια του Champions League δεν πήγαμε τόσο καλά. Όμως η εικόνα σας στο Emirates ήταν αυτό που θέλουμε από τον Ολυμπιακό».
Εκτός αυτού όμως η αντιπροσωπεία της Θύρας 7 ζήτησε το νταμπλ από τον σύλλογο: «Η χρονιά, όμως δεν έχει τελειώσει. Κάνουμε τώρα μία επανεκκίνηση όλοι μαζί. Τα δίνουμε όλα για να πάρουμε με θριαμβευτικό τρόπο το πρωτάθλημα και να κατακτήσουμε και το Κύπελλο. Ως Ολυμπιακός τα θέλουμε όλα. Είμαστε δυο επίπεδα πάνω από τους άλλους και μας αξίζουν όλα. Θέλουμε νίκες και στα ντέρμπι μέσα και έξω».
Οι οπαδοί των Πειραιωτών στάθηκαν και στα εμπόδια που αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός: «Να έχετε πάντα κατά νου πως ο Ολυμπιακός, ο πρόεδρος και όλοι στον σύλλογο παλεύουνε μόνοι εναντίον όλων. Και νικάμε. Αυτή είναι η μοίρα αυτής της ομάδας. Κι εμείς σαν Θύρα 7 ήμασταν και είμαστε πάντα η ασπίδα και το δόρυ αυτής της ομάδας».
Έδειξαν πως κατανοούν πλήρως το σκέλος της κούρασης και των συνεχόμενων αγώνων εν μέσω πανδημίας. Επιπλέον μετέφεραν προς την ομάδα: «Σφίξτε τα δόντια και βάλτε όλη σας τη δύναμη να τελειώσουμε τη χρονιά όπως σας αξίζει και όπως αξίζει στον κόσμο μας».
Η αντιπροσωπεία της Θύρας 7 έκανε μνεία σε Μαρτίνς και Σα και στην προσφορά τους επισημαίνοντας πως «θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον προπονητή που έδωσε αυτό το χαρακτήρα στην ομάδα. Την επιθετικότητα που έχει από τη φύση του ο σύλλογος. Και για σένα Ζοσέ όλοι βλέπουμε ότι τους δύο τελευταίους μήνες η απόδοση σου δεν είναι καλή. Βλέπουμε τι γράφεται και το τι λέγεται. Εμείς όμως είμαστε εδώ για σένα. Κλείσε τα αυτιά σου και μην ακούς κανέναν. Εμείς είμαστε δίπλα σου και όλοι μαζί θα πανηγυρίσουμε τους τίτλους».
Ο Πέδρο Μαρτίνς από την πλευρά του και εκπροσωπώντας την ομάδα τόνισε προς την αντιπροσωπεία της Θύρας 7: «Ευχαριστούμε που είστε πάντα δίπλα μας. Σας νιώθουμε δίπλα μας ακόμα και τώρα. Ακόμα και τώρα που το γήπεδο μας είναι δυστυχώς άδειο. Να ξέρετε ότι όλοι μας θα δώσουμε τα πάντα για τον Ολυμπιακό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα