Ολυμπιακός: Συνέντευξη Τύπου και προπόνηση επί ελληνικού εδάφους πριν την Άρσεναλ

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Συνέντευξη Τύπου και προπόνηση επί ελληνικού εδάφους πριν την Άρσεναλ

bet365

Ο Ολυμπιακός προκειμένου να ταλαιπωρηθεί και να επιβαρυνθεί λιγότερο θα κάνει και την προπόνησή του και τη συνέντευξη Τύπου του για το ματς με την Άρσεναλ την Τετάρτη επί ελληνικού εδάφους.
Την Τετάρτη (17/3) στις 14:30 θα αναχωρήσει η αποστολή της ομάδας του Ολυμπιακού για την Αγγλία, όπου την Πέμπτη (18/3) θα αναμετρηθεί με την Άρσεναλ για τη φάση των «16» του UEFA Europa League. Η αποστολή θα επιστρέψει την επομένη του αγώνα. Η διαφοροποίηση έχει να κάνει με το γεγονός πως οι Πειραιώτες και τη συνέντευξη Τύπου τους και την προπόνησή τους θα την κάνουν στην Ελλάδα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ομάδας:

Τετάρτη 17/3
10:00 Είναι προγραμματισμένη η προπόνηση της ομάδας στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη (ανοιχτή για 15 λεπτά μόνο για τον πάροχο που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα)
12:00 Συνέντευξη Τύπου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στο Αθλητικό Κέντρο στον Ρέντη χωρίς φυσική παρουσία δημοσιογράφων
14:30 Αναχώρηση της αποστολής για Λονδίνο.
Πέμπτη 18/3
19:55 Άρσεναλ–ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στο «Emirates Stadium».
* Η προπόνηση της Άρσεναλ είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 17/3 στις 12:00 τοπική ώρα στο προπονητικό κέντρο της ομάδας και η Συνέντευξη Τύπου στις 13:30 (τοπική ώρα).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα