ΠΑΟΚ: Ενδεκάδα στο ντέρμπι με τους Ελ Καντουρί και Σφιντέρσκι

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Ενδεκάδα στο ντέρμπι με τους Ελ Καντουρί και Σφιντέρσκι

bet365

Ο Πάμπλο Γκάρσια κατεβάζει τον ΠΑΟΚ απέναντι στον Παναθηναϊκό με διάταξη 4-2-3-1 και βασικούς τους Ελ Καντουρί και Σφιντέρφσκι.
Στην κορυφή της επίθεσης για τον ΠΑΟΚ ο Πάμπλο Γκαρσία αποφάσισε να βάλει τον Σφιντέρσκι και όχι τον Κρμέντσικ εναντίον του Παναθηναϊκού. Κατά τα άλλα προτίμησε τον Μπάμπα αντί του Ροντρίγκο για τα άκρα της άμυνας και τον Καντουρί αντί του Τσιγγάρα για παρτενέρ του Σβαμπ στη μεσαία γραμμή.
Η διάταξη του ΠΑΟΚ στο 4-2-3-1 για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: Ζίβκοβιτς - Μπάμπα, Ίνγκασον, Κρέσπο, Βιεϊρίνια - Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Ουάρντα, Άντριγια Ζίβκοβιτς, Τζόλης - Σφιντέρσκι.
Στον πάγκο είναι οι: Ταχιχμανίδης, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Τσιγγάρας, Καγκάβα, Ντούγκλας Αουγκούστο, Μουργκ, Λάμπρου και Κρμέντσικ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα