Στη Super League δεν λέμε φέτος συχνά πως κάποιος προπονητής… ξεκίνησε με το δεξί (vids)

Γιώργος Ντυμένος
Στη Super League δεν λέμε φέτος συχνά πως κάποιος προπονητής… ξεκίνησε με το δεξί (vids)

bet365

Ο Νιόπλιας είναι ο 11ος κόουτς που θα κάνει «πρεμιέρα» εν μέσω του πρωταθλήματος και οι Γκαρσία, Γρηγορίου είναι οι μόνοι εκ των άλλων 10 που κέρδισαν στο πρώτο παιχνίδι που βρέθηκαν στον πάγκο των ομάδων τους
Παρί Σεν Ζερμέν - Μπαρτσελόνα: Εκατοντάδες επιλογές και στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ και λεπτό πρώτου γκολ. |21+

Είθισται να λέγεται πως κάθε αλλαγή προπονητή δίνει στην ομάδα που το επιχειρεί άλλον… αέρα, ενόψει τουλάχιστον του πρώτου της παιχνιδιού που έπεται των σχετικών εξελίξεων. «Είναι το ντεμπούτο του», τονίζεται, και σωστά, κατά κόρον. Ομως επί του πρακτέου φαίνεται πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο και με αφορμή την επικείμενη πρώτη παρουσία του Νίκου Νιόπλια στον πάγκο του ΟΦΗ στο παιχνίδι με τον Αρη που ακολουθεί για τους Κρητικούς, ας θυμηθούμε τα φετινά ντεμπούτο των προπονητών της Super League 1 που ανέλαβαν στο μέσω της σεζόν.

Ο 56χρονος κόουτς είναι ο 11ος που πήρε τα «ηνία» ενώ είχε ξεκινήσει η αγωνιστική χρονιά, ενώ σε 2 περιπτώσεις παρατηρήθηκε το φαινόμενο της… αλλαγής στην αλλαγή, καθώς οι Μπάμπης Τεννές και Γιάννης Τάτσης δεν έμειναν πολύ σε Λαμία και ΑΕΛ αντίστοιχα, παρότι ανέλαβαν μετά την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Εκ των 10 που προηγήθηκαν μόλις 2 κέρδισαν στο ντεμπούτο τους και πιο συγκεκριμένα οι Μιχάλης Γρηγορίου στο 2-0 της Λαμίας επί του Αρη και ο Πάμπλο Γκαρσία στο 3-1 του ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο. Ακόμη 4 έμειναν στην ισοπαλία (Ακης Μάντζιος με Αρη, Λάζλο Μπόλονι με Παναθηναϊκό, Γιάννης Τάτσης με ΑΕΛ, Μπάμπης Τεννές με Λαμία), ενώ οι Τραϊανός Δέλλας, Σάββας Παντελίδης, Τζιανλούκα Φέστα και Μανόλο Χιμένεθ ξεκίνησαν με το… αριστερό τη θητεία τους σε Παναιτωλικό, Ατρόμητο, ΑΕΛ και ΑΕΚ αντίστοιχα.

Ετσι το ποσοστό επιτυχίας των «νέων» ανέρχεται μόλις σε 20%, κάτι που δεν λογίζεται ως και τόσο… καλός οιωνός για τον Νιόπλια και τη δική του «πρεμιέρα».

ΤΑ ΦΕΤΙΝΑ ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ

Πάμπλο Γκαρσία
Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ 1-3

Μιχάλης Γρηγορίου
Λαμία – Αρης 2-0

Τραϊανός Δέλλας
Παναιτωλικός – Αρης 0-1

Ακης Μάντζιος
Αρης – Car.Gr ΠΑΣ Γιάννινα 2-2

Λάζλο Μπόλονι
Παναθηναϊκός – Βόλος 1-1

Σάββας Παντελίδης
Ατρόμητος – Παναθηναϊκός 2-3

Γιάννης Τάτσης
ΑΕΛ – Ατρόμητος 0-0

Χάραλαμπος Τεννές
Λαμία – Παναιτωλικός 0-0

Τζιανλούκα Φέστα
Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΛ 1-0

Μανόλο Χιμένεθ
Ολυμπιακός – ΑΕΚ 3-0

*Με bold οι ομάδες που ήταν ο εκάστοτε προπονητής.
**Δεν υπολογίζονται οι υπηρεσιακοί Απόστολος Τερζής (Αρης), Σωτήρης Συλαϊδόπουλος (Παναθηναϊκός), Λουτσιάνο (Παναιτωλικός).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα