Ξανά στο Διαιτητικό οι Παπαζαχαρίας, Παπαστεριανός, Καπετάνος κατά της ΠΑΕ Άρης

Ξανά στο Διαιτητικό οι Παπαζαχαρίας, Παπαστεριανός, Καπετάνος κατά της ΠΑΕ Άρης

Gazzetta team
Ξανά στο Διαιτητικό οι Παπαζαχαρίας, Παπαστεριανός, Καπετάνος κατά της ΠΑΕ Άρης

bet365

Την Τετάρτη (10/3) θα εκδικαστούν στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ οι νέες προσφυγές που κατέθεσαν κατά της ΠΑΕ Άρης οι Παπαζαχαρίας, Παπαστεριανός και Καπετάνος.

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ είχε απορρίψει τις αιτήσεις αναψηλάφησης που είχαν καταθέσει κατά της ΠΑΕ Άρης οι Γρηγόρης Παπαζαχαρίας, Μανώλης Παπαστεριανός και Κώστας Καπετάνος βάσει των οποίων οι τρεις ποδοσφαιριστές ζητούσαν τα χρήματα που του οφείλονται από την παλιά ΠΑΕ. Ωστόσο, κατέθεσαν νέες προσφυγές κι όπως ανακοινώθηκε από την ΕΠΟ, αυτές θα εκδικαστούν την Τετάρτη (9/3).

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«1.Αίτηση για επιβολή πειθαρχικών ποινών κατ΄ άρθρο 16Β του ΚΙΜΠ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΠΑΠΑΖΑΧΑΡΙΑ, πρώην επαγγελματία ποδοσφαιριστή, κατά της ΠΑΕ ΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ “Ο ΑΡΗΣ”.

Πρόσθετη παρέμβαση του ΠΣΑΠ υπέρ του πρώην επαγγελματία ποδοσφαιριστή ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΠΑΠΑΖΑΧΑΡΙΑ και κατά της ΠΑΕ ΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ “Ο ΑΡΗΣ”.

2.Αίτηση για επιβολή πειθαρχικών ποινών κατ΄ άρθρο 16Β του ΚΙΜΠ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΠΑΣΤΕΡΙΑΝΟΥ, πρώην επαγγελματία ποδοσφαιριστή, κατά της ΠΑΕ ΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ “Ο ΑΡΗΣ”.

Πρόσθετη παρέμβαση του ΠΣΑΠ υπέρ του πρώην επαγγελματία ποδοσφαιριστή ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΠΑΣΤΕΡΙΑΝΟΥ και κατά της ΠΑΕ ΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ “Ο ΑΡΗΣ”.

3.Αίτηση για επιβολή πειθαρχικών ποινών κατ΄ άρθρο 16Β του ΚΙΜΠ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΠΕΤΑΝΟΥ, πρώην επαγγελματία ποδοσφαιριστή, κατά της ΠΑΕ ΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ “Ο ΑΡΗΣ”.

Πρόσθετη παρέμβαση του ΠΣΑΠ υπέρ του πρώην επαγγελματία ποδοσφαιριστή ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΠΕΤΑΝΟΥ και κατά της ΠΑΕ ΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ “Ο ΑΡΗΣ”».

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα