Χιμένεθ: «Είχαμε να δούμε από τον Γενάρη τέτοιο παιχνίδι» (vid)

Gazzetta team
Χιμένεθ: «Είχαμε να δούμε από τον Γενάρη τέτοιο παιχνίδι» (vid)

bet365

Ο Μανόλο Χιμένεθ μετά τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Απόλλωνα Σμύρνης κατάθεσε τις απόψεις του, το τι του άρεσε και το τι όχι ενώ μίλησε και για τον Ντατσένκο.
Ο Χιμένεθ είπε στη NOVA για:
Την εμφάνιση της ΑΕΚ, τη νίκη και το μηδέν στην άμυνα: «Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο. Έχουμε να δούμε από τον Γενάρη παρόμοιο παιχνίδι. Στην ίδια γραμμή με το δεύτερο ημίχρονο κόντρα στον Παναθηναϊκό. Μου άρεσε η κατοχή και τα τελειώματα στις φάσεις. Ο αντίπαλος ήταν τυχερός κι θα μπορούσαμε στο ημίχρονο να είχαμε ένα υπέρ μας 4-0. Ο Απόλλωνας είναι μία δουλεμένη ομάδα και δεν μας επέτρεψε να έχουμε περισσότερα γκολ».
Το τι δεν του άρεσε στο δεύτερο ημίχρονο: «Αυτό που δεν μου άρεσε είναι ότι υπάρχουν ποδοσφαιριστές που μπορεί να τραυματιστούν λόγω κούρασης. Γι’ αυτό κάναμε αλλαγή τον Πέτρο Μάνταλο. Βλέποντας τα αποδυτήρια είναι πολλοί παίκτες σημαντικοί που απουσιάζουν, όμως όλοι δίνουν τα πάντα σε κάθε ματς. Υπάρχουν και κακά παιχνίδια, όπως αυτό του Κυπέλλου, όμως καταφέραμε να πάρουμε την πρόκριση και να συνεχίσουμε».
Τον Νταντσένκο και το πρώτο 90λεπτο που πήρε: «Εχει παίξει πολύ καλά. Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ με τον παίκτη για να προσαρμοστεί στη γραμμή των τεσσάρων. Δεν έχει προσαρμοστεί στο να παίζει με τέσσερις και όταν αλλάξαμε το σύστημα, του πήρε ώρα να το καταλάβει. Είναι απαιτητικός από τον εαυτό του και τα πήγε πολύ καλά στη γραμμή των τεσσάρων. Αν δεν κάνω λάθος, ένα γκολ ξεκίνησε από δική του σέντρα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα