ΠΑΟΚ: Όταν ο Ίνγκασον «μιλάει» στο τέλος! (vids)

ΠΑΟΚ: Όταν ο Ίνγκασον «μιλάει» στο τέλος! (vids)

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Όταν ο Ίνγκασον «μιλάει» στο τέλος! (vids)

bet365

Ο Σβέριρ Ίνγκι Ίνγκασον στο ντέρμπι με τον Άρη, ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ΠΑΟΚ καθώς όχι μόνο μείωσε σε 2-1 αλλά στις καθυστερήσεις κέρδισε πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Βιεϊρίνια και διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Ο 27χρονος Ισλανδός στόπερ όπως αποδεικνύεται έχει εξελιχθεί σε παίκτη-κλειδί για τον ΠΑΟΚ σκοράροντας κρίσιμα τέρματα και δίνοντας έξτρα βαθμούς.

Στο παιχνίδι της Τούμπας με τον Άρη, ο Ίνγκασον αρχικά μείωσε σε 1-2 στο 87ο λεπτό με σουτ από κοντινή απόσταση, βάζοντας ξανά την ομάδα του στο παιχνίδι, ενώ στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης κέρδισε το πέναλτι από το οποίο προήλθε η ισοφάριση των «ασπρόμαυρων».

Ετσι, μετά από αυτό το γκολ ο Ίνγκασον έφτασε τα πέντε τέρματα στο πρωτάθλημα (έχει κι ένα στο Κύπελλο) σημειώνοντας παράλληλα ρεκόρ καριέρας, «πιάνοντας» παράλληλα και τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς στην τρίτη θέση των σκόρερ του ΠΑΟΚ, μένοντας πίσω μόνο από τον Κάρολ Σφιντέρσκι (9) και τον Χρήστο Τζόλη (6).

Το αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι πως Ίνγκασον έχει την... τάση να βρίσκει δίχτυα, όταν το παιχνίδι οδεύει προς το τέλος του. Οπως ακριβώς έκανε δηλαδή στο ντέρμπι με τον Άρη αλλά και στις αναμετρήσεις με Ολυμπιακό, αλλά Παναθηναϊκό, Απόλλωνα Σμύρνης και Βόλο.

  • Στο εντός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό έδωσε στον ΠΑΟΚ τη νίκη με γκολ στο 65'

​​

  • Στο εντός έδρας ντέρμπι με τον Ολυμπιακό έκανε το 1-0 για τον ΠΑΟΚ στο 51'

​​

  • Στο εντός έδρας ματς με τον Βόλο έδωσε το προβάδισμα στον ΠΑΟΚ με γκολ στο 65' και ενώ νωρίτερα οι φιλοξενούμενοι είχαν προηγηθεί

​​

  • Στο εντός έδρας ματς με τον Απόλλων απέτρεψε την εντός έδρας ήττα με γκολ στο 88'

Το εντυπωσιακότερο όλων είναι ότι ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ έχει πετύχει τα 6 τέρματα του τη φετινή σεζόν σε πρωτάθλημα και Κύπελλο μέσα σε περίπου 2,5 μήνες και στα τελευταία συνολικά 14 παιχνίδια

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα