Άρης: Χωρίς Γκαρσία και Ματίγια κόντρα στον ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Άρης: Χωρίς Γκαρσία και Ματίγια κόντρα στον ΠΑΟΚ

bet365

Χωρίς τους Ματέο Γκαρσία και Χαβιέ Ματίγια θα παραταχθεί ο Άρης στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή (07/03, 19:30) στην Τούμπα, για την προτελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Super League Interwetten.

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και ο Άκης Μάντζιος ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του.

Ο 51χρονος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Ματέο Γκαρσία και Χαβιέ Ματίγια, οι οποίοι είναι τραυματίες, ενώ από την άλλη ο Χουλιάν Κούεστα βρίσκεται κανονικά στις επιλογές του Άκη Μάντζιου.

Όπως αναφέρει η ΠΑΕ:

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Π.Α.Ο.Κ., στο πλαίσιο της 25ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό ντέρμπι (07/03) στο γήπεδο της Τούμπας (19:30), αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Boucher, Bruno Gama, Bruno Felipe, Sakic, Bertoglio, Benalouane, Rose, Lucas Sasha, Kace, Xande Silva, Mancini, Jeggo, Ganea, Sundgren, Δεληζήσης, Μήτρογλου, Μάνος, Ιωάννου, Μπαγκαλιάνης, Μπακούτσης».

Διαβάστε επίσης:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα