Ολυμπιακός: Ο Καραπαπάς κατά του Μπέου στην τηλεδιάσκεψη για τα τηλεοπτικά της Λίγκας

Gazzetta team
Ολυμπιακός: Ο Καραπαπάς κατά του Μπέου στην τηλεδιάσκεψη για τα τηλεοπτικά της Λίγκας

bet365

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, έκανε την τοποθέτησή του εκ μέρους των Πειραιωτών στη τηλεδιάσκεψη της Super League την Τρίτη, με θέμα την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και μίλησε κατά του Μπέου.
Στην τοποθέτησή του στη Λίγκα ο Κώστας Καραπαπάς - που είχε κάνει ξανά τοποθέτηση για τα τηλεοπτικά - εκπροσωπώντας τον Ολυμπιακό επισήμανε μεταξύ άλλων: «Εγώ λέω στον Μπέο και στον κάθε Μπέο, ότι οι τέσσερις μεγάλες ομάδες, ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ βρίσκουν πιο εύκολα συμβόλαια λόγω εμπορικότητας. Και μην ανησυχείτε για το πρωτάθλημα. Θα βρεθούν άλλες δέκα ομάδες, με κόσμο και ανεξάρτητες, με φιλάθλους και υπαρκτούς ιδιοκτήτες.
Ακριβώς το αντίθετο δηλαδή από αυτό που είναι ο Βόλος του Μπέου! Mιλάμε για κεντρική διαχείριση όταν πρώτα δεν έχουμε λύσει το θέμα με τα γήπεδα και παίζουμε σε χωράφια και όταν υπάρχουν στο ποδόσφαιρο ομάδες χωρίς φιλάθλους και ιστορία και με σκιές στην ιδιοκτησία. Και ομάδες δορυφόροι.
Είναι δυνατόν να έχουμε ομάδες χωρίς γήπεδο, χωρίς εγκαταστάσεις, χωρίς φιλάθλους και χωρίς όνομα στις μετοχές τους; Έτσι θα μιλήσουμε για κεντρική διαχείριση; Έτσι θα πάμε σοβαρά στην επόμενη μέρα για το ποδόσφαιρο; Δηλαδή με ομάδες δορυφόρους και με κάποιους υποτακτικούς που βγάζουν ανακοινώσεις για να ικανοποιήσουν αυτούς που τους χρηματοδοτούν;
Ακόμα όμως και σε αυτό το θέμα πάμε ανάποδα. Αντί να γίνει μια σοβαρή τεχνοκρατική προσέγγιση και να πούμε ότι θα δουλέψουμε κάποια σενάρια, θα δούμε τους παρόχους και θα συζητήσουμε εμείς λέμε γενικά και αόριστα αν δεχόμαστε κάτι που δεν ξέρουμε τι είναι; Ποιά κεντρική διαχείριση να δεχτούμε; Από ποιόν πάροχο; Με ποιά ποσά; Για ποιά διάρκεια; Φιλολογική κουβέντα θα κάνουμε;
Εν πάση περιπτώσει εμείς θέλουμε ένα μόνο πράγμα. Να πάει μπροστά το ποδόσφαιρο και για να γίνει αυτό πρέπει πρώτα από όλα να ξεμπερδεύουμε με τα εξαπτέρυγα και τους υποτακτικούς. Ο Ολυμπιακός στο παρελθόν έχασε εκατομμύρια από το δικό του συμβόλαιο για να πάει μπροστά το ποδόσφαιρο και να έχουν όλοι τηλεοπτική στέγη, αλλά με αερολογίες δεν πάμε μπροστά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.