Παναθηναϊκός: Εξω ο Βιγιαφάνιες, μέσα Νιάς - Καμπετσής εναντίον της ΑΕΚ

Παναθηναϊκός: Εξω ο Βιγιαφάνιες, μέσα Νιάς - Καμπετσής εναντίον της ΑΕΚ

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός: Εξω ο Βιγιαφάνιες, μέσα Νιάς - Καμπετσής εναντίον της ΑΕΚ

bet365

Ο Λάζλο Μπόλονι επαναφέρει αμέσως τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο στην 11άδα του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με την ΑΕΚ μετά την απουσία του νεαρού χαφ λόγω καρτών από το Αγρίνιο.

Ο Παναθηναϊκός για το ντέρμπι απέναντι στην ΑΕΚ στην Λεωφόρο έχει 10/11 απ' όσους είχαν αγωνιστεί και στην ήττα από τον Παναιτωλικό την περασμένη Δευτέρα.

Κάτω απ' τα δοκάρια ο Διούδης, με τους Μολό, Βέλεθ, Πούγγουρα και Χουάνκαρ στην τετράδα της άμυνας από δεξιά προς αριστερά.

Στα χαφ επανέρχεται ο Αλεξανδρόπουλος που θα παίξει με Μαουρίσιο και Νιάς, ενώ, μπροστά, ο Ιωαννίδης θα είναι στην κορυφή με τον Καμπετσή αριστερά και τον Ενγκμπακοτό δεξιά.

Στον πάγκο: Ξενόπουλος, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Αθανασακόπουλος, Καραγιάννης

Η αρχική ενδεκάδα της ομάδας μας για το αποψινό παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ! #Panathinaikos #paofc2020_21 #LikeGreensDo #PAOAEK #lineup #slgr #slgrinterwetten

Δημοσιεύτηκε από Panathinaikos FC / ΠΑΕ Παναθηναϊκός στις Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2021

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα