Σίτο: «Κερδίσαμε Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, γιατί να μην βγούμε στην Ευρώπη;» (vid)

Gazzetta team
Σίτο: «Κερδίσαμε Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, γιατί να μην βγούμε στην Ευρώπη;» (vid)

bet365

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός σχολίασε πως στην Τρίπολη «ψιθυρίζεται» η λέξη «Ευρώπη» αφού και τα αποτελέσματα του Αστέρα «δικαιολογούν» κάτι τέτοιο
Τον δρόμο για την αποψινή (27/2) νίκη (2-1) του Αστέρα Τρίπολης επί του ΠΑΟΚ άνοιξε ο Σίτο, καθώς βρήκε δίχτυα στο 37' και έδωσε τότε αέρα ενός τέρματος στους Αρκάδες. «Με είδε ο Ρεγκίς, έκανε τη βαθιά μπαλιά κι από κει και πέρα εγώ βρήκα το χώρο για να σκοράρω. Μόλις έφυγε από μένα η μπάλα ήμουν σίγουρος ότι θα μπει μέσα, γι' αυτό γύρισα και πήγα αμέσως να πανηγυρίσω», είπε αρχικά στη NOVA ο Ισπανός μεσοεπιθετικός. Και μετά του μεταφέρθηκε μήπως θα σκέφτεται περισσότερο αυτό το γκολ, καθώς ήρθε κόντρα σε μία «μεγάλη» ομάδα. «Αυτή τη στιγμή η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ ευτυχισμένος γιατί καταφέραμε να πάρουμε τους 3 βαθμούς και να ανεβούμε στη βαθμολογία. Εγώ πάντα κάνω αυτό που μου ζητείται και συνήθως είναι αυτό το μαν-του-μαν. Αυτό θα συνεχίσω να κάνω».
Για το κατά πόσο βοηθά στην καλή απόδοση ένα καλό ξεκίνημα σχολίασε πως
«η ψυχολογία είναι τα πάντα στο ποδόσφαιρο και στο γήπεδο. Η αλήθεια είναι ότι όταν οι πρώτες σου ενέργειες είναι καλές, σου δίνουν την ώθηση για να συνεχίσεις». Κλείνοντας ρωτήθηκε αν συζητά με τους συμπαίκτες του την ενδεχόμενη έξοδο στην Ευρώπη. «Ναι, γιατί όχι; Εχει αρχίσει να καρφώνεται σαν ιδέα στο μυαλό, γιατί όταν κερδίζεις ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός, αρχίζει και σου εντυπώνεται στο κεφάλι. Επομένως, γιατί όχι;».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα