Κούγιας: «Ουδέποτε έχει γίνει συζήτηση με τον Αυγενάκη για την αναδιάρθρωση στη Super League»

Κούγιας: «Ουδέποτε έχει γίνει συζήτηση με τον Αυγενάκη για την αναδιάρθρωση στη Super League»

Gazzetta team
Κούγιας: «Ουδέποτε έχει γίνει συζήτηση με τον Αυγενάκη για την αναδιάρθρωση στη Super League»

bet365

Ο Αλέξης Κούγιας με δήλωσή του στο επίσημο site της ΑΕΛ διάψευσε ότι έχει μιλήσει με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη για τη αναδιάρθρωση.
Μεταξύ άλλων στη δήλωσή του στο site της ΑΕΛ ο ισχυρός άνδρας αναφέρει:
Με τον κ. Αυγενάκη ουδέποτε έχω ανταλλάξει μηνύματα, δεν γνωρίζω το κινητό του και ότι θέλω να συζητήσω μαζί του, τον επισκέπτομαι και μιλάω απευθείας.
Ουδέποτε έχει γίνει συζήτηση μεταξύ μας για την αναδιάρθρωση στην Super League. Καμία σημασία δεν έχει για μένα και για τον τρόπο που έχω αντιληφθεί το ποδόσφαιρο, η παρουσία της ΑΕΛ μέσω της αναδιάρθρωσης.
Εγώ προσωπικά και οι οπαδοί μας, έχουμε μάθει να κερδίζουμε μόνο μέσα τους αγωνιστικούς χώρους και δεν έχουμε ζητήσει χάρη ποτέ από κανένα.
Θέλουμε η ομάδα μας να είναι στην Super League γιατί εκεί είναι η θέση της, παρά το ότι πάρα πολλά χρόνια έχει ταλαιπωρηθεί σε κατώτερες κατηγορίες και θα το πετύχουμε στους επόμενους 11 αγώνες, αλλά ότι και να γίνει στο τέλος για μας θα είναι το ίδιο, αφού είμαστε μία ομάδα οργανωμένη με γερές βάσεις, με 35 δικούς της παίκτες με συμβόλαια για τα επόμενα χρόνια, με αδειοδότηση Ευρώπης, με τέλεια προπονητικό κέντρο και γήπεδο, με δύο πούλμαν, με δικό της ραδιόφωνο, με μπουτίκ και με σίγουρα εγγυημένο το αγωνιστικό της και το οικονομικό της μέλλον για τα επόμενα χρόνια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα