Η Χάιντουκ στο gazzetta.gr για Λιβάγια: «Ήρθε στο σπίτι του, δεν μπαίνουμε σε φημολογία για το μέλλον του»

Η Χάιντουκ στο gazzetta.gr για Λιβάγια: «Ήρθε στο σπίτι του, δεν μπαίνουμε σε φημολογία για το μέλλον του»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Η Χάιντουκ στο gazzetta.gr για Λιβάγια: «Ήρθε στο σπίτι του, δεν μπαίνουμε σε φημολογία για το μέλλον του»

bet365

Ο αθλητικός διευθυντής της Χάιντουκ, Μιντάουγκας Νικολίτσιους μίλησε στο gazzetta.gr για την απόκτηση του Μάρκο Λιβάγια, τονίζοντας πως άπαντες περιμένουν άμεσα να δείξει την αξία του χαρακτηρίζοντας τον ποδοσφαιριστή υψηλής ποιότητας.

H Χάιντουκ μπορεί να βρίσκεται στην πέμπτη θέση του πρωταθλήματος Κροατία έχοντας απόσταση 22 βαθμών σε σχέση με την πρωτοπόρο Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ωστόσο το τελευταίο διάστημα προχώρησε σε ριζική ανανέωση σε όλα τα επίπεδα.

Από τα τέλη Οκτωβρίου, όταν και ανέλαβε την προεδρία του συλλόγου, ο Λούκσα Γιακόμπουσιτς (πρώην πρόεδρος με απόλυτα επιτυχημένη παρουσία στην ομάδα πόλο Γιουγκ), τα πάντα στον σύλλογο του Σπλιτ λειτουργούν διαφορετικά. Από το σκάουτινγκ, τις μεταγραφές, τις δημόσιες σχέσεις του συλλόγου ακόμα και στα πρόσωπα που κατέχουν ρόλους-κλειδιά στη Χάιντουκ.

Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και η απόκτηση του Μάρκο Λιβάγια με συμβόλαιο έξι μηνών, με την Χάιντουκ να διεκδικεί την ευρωπαϊκή έξοδο μέσω του Κυπέλλου Κροατίας.

Ο μέχρι πρότινος σταρ της ΑΕΚ, αποχώρησε από τους «κιτρινόμαυρους» έξι μήνες πριν κλείσει τα 28 του χρόνια, με απολογισμό 42 γκολ, 29 ασίστ, 1 πρωτάθλημα Ελλάδας, αλλά και τον τίτλο του MVP στην περυσινή σεζόν.

Προτού καν πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με τον κροατικό σύλλογο ο Μάρκο Λιβάγια, γίνεται πολύς ντόρος για το που θα αγωνίζεται μετά το καλοκαίρι.

Ο 37χρονος αθλητικός διευθυντής της Χάιντουκ, Μιντάουγκας Νικολίτσιους μίλησε στο gazzetta.gr για το σκεπτικό της απόκτησης του Λιβάγια, ενώ άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά για το μέλλον.

«Έχουμε πολύ καλή άποψη για τον Μάρκο Λιβάγια. Περιμένουμε την επίδραση του άμεσα στα παιχνίδια μας, αλλά και στα αποτελέσματα της Χάιντουκ. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή υψηλής ποιότητας, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί σε πολλές και διαφορετικές θέσεις στην επίθεση.

Η Χάιντουκ είναι το σπίτι του και είμαστε πολύ χαρούμενοι που εκπλήρωσε το παιδικό όνειρο του παίζοντας πλέον για την πρώτη ομάδα της Χάιντουκ«, σχολίασε στο gazzetta.gr, ο Λιθουανός πρώην director της Γκόριτσα προσθέτοντας:.

«Είμαστε βέβαιοι πως θα έχει ένα έξτρα κίνητρο για να παίξει για την ομάδα δίνοντας το μάξιμουμ των δυνατοτήτων του σε κάθε παιχνίδι.

Σε ότι αφορά το εάν θα συνεχίσει στην ομάδα και μετά το καλοκαίρι όπου λήγει το συμβόλαιο του δεν θα θέλαμε να μπούμε στη διαδικασία φημολογιών. Το μέλλον θα μας δώσει τις απαντήσεις».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα