Κλάτενμπεργκ: «Κανένα πέναλτι στο ντέρμπι, όλα σωστά στο "Βικελίδης"» (vid)

Gazzetta team
Κλάτενμπεργκ: «Κανένα πέναλτι στο ντέρμπι, όλα σωστά στο "Βικελίδης"» (vid)

bet365

Ο Μαρκ Κλάτερνμπεργκ δεν είδε κανένα πέναλτι στο ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, ενώ ο αρχιδιαιτητής είπε ότι δεν έγινε κανένα λάθος στο «Βικελίδης».
Πόρτο-Γιουβέντους: Χιλιάδες επιλογές και στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ και λεπτό πρώτου γκολ. Ι 21+

Ο Ολυμπιακός διαμαρτυρήθηκε για δύο φάσεις, όπου σύμφωνα με τους «ερυθρόλευκους», έγιναν πέναλτι από τους Σανκαρέ και Σένκεφελντ. Ωστόσο, ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ τόνισε ότι δεν υπάρχει παράβαση.

«Η ΚΕΔ συμφωνεί ότι δεν πρόκειται για παράβαση πέναλτι διότι ενώ ο επιτιθέμενος μάχεται με τον αμυνόμενο για να βρει τον χώρο του, υπερβάλει στην επαφή και ρίχνει και τα δύο του πόδια στο έδαφος τη στιγμή που και οι δύο παίκτες έχουν τα χέρια τους ο ένας πάνω στον άλλον», αναφέρει ο ο Κλάτενμπεργκ για τη φάση με τους Σένκεφελντ-Χασάν.

Όσο για τη φάση με το χέρι του Σανκαρέ τονίζει:

«Η ΚΕΔ συμφωνεί ότι δεν πρόκειται για παράβαση πέναλτι, καθώς ο ποδοσφαιριστής εντός του τείχους πηδά έχοντας τα χέρια του εντός του σώματός του και συνεπώς δεν το καθιστά αφύσικα μεγαλύτερο. Το χέρι όταν ήρθε σε επαφή με την μπάλα, δεν ήταν πάνω από το επίπεδο των ώμων και η όλη ενέργεια ήταν φυσική στην προσπάθεια του παίκτη να μπλοκάρει την μπάλα η οποία παίχτηκε από τόσο κοντινή απόσταση».

Για το ματς Άρης-Παναιτωλικός, ο Κλάτενμπεργκ υπογράμμισε ότι είναι σωστές οι φάσεις του Βάτσιου και του Μανούχου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα