Ελ Αραμπί: Διπλή βράβευση στα βραβεία του ΠΣΑΠ ως πρώτος σκόρερ και κορυφαίος ξένος (vid)

Ελ Αραμπί: Διπλή βράβευση στα βραβεία του ΠΣΑΠ ως πρώτος σκόρερ και κορυφαίος ξένος (vid)

Gazzetta team
Ελ Αραμπί: Διπλή βράβευση στα βραβεία του ΠΣΑΠ ως πρώτος σκόρερ και κορυφαίος ξένος (vid)

bet365

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί πήρε δύο βραβεία στην εκδήλωση για την 39η γιορτή του ποδοσφαιριστή από τον ΠΣΑΠ. Τι τόνισε ο Γαλλομαροκινός για τη βράβευσή του ως κορυφαίος ξένος πέρυσι.
Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί βραβεύτηκε και ως πρώτος σκόρερ αλλά και ως κορυφαίος ξένος για το περσινό πρωτάθλημα. Στη συνέχεια ο Ελ Αραμπί είπε στη NOVA για:
Τις βραβεύσεις του: Είμαι πολύ χαρούμενος. Ήταν μία πολύ καλή χρονιά. Είμαι πολύ περήφανος για το νταμπλ. Είμαι πολύ χαρούμενος που βγήκα πρώτος σκόρερ και για όλα όσα έχουμε καταφέρει.
Τα γκολ του και ποιο ξεχωρίζει: Όλα τα γκολ είχαν σημασία. Όταν ήρθα ήρθα για τον τίτλο του πρωταθλητή. Ελπίζουμε να κάνουμε τα ίδια φέτος και να πάμε πιο καλά στο Europa.
Το που τα αφιερώνει εκτός από τον αδερφό του: Υπάρχει πολύς κόσμος που θέλω να αφιερώσω αλλά και στον κόσμο μας καθώς παίζουμε χωρίς φιλάθλους.
Το εάν θα του κρατάει... κακία ο Βαλμπουενά: Όχι. Είναι πολύ χαρούμενος ο Βαλμπουενά. Και εκείνος αξίζει το ίδιο αυτό το βραβείο. Είμαι πολύ χαρούμενος. Να συνεχίσουμε έτσι.
- Δείτε πιο κάτω το βίντεο και το ποστάρισμα των Πειραιωτών.

«Ερυθρόλευκο» χρώμα στα βραβεία του ΠΣΑΠ! Ο Πέδρο Μαρτίνς αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής. Καλύτερος ξένος και πρώτος...

Δημοσιεύτηκε από Olympiacos FC στις Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2021

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα