Σανκαρέ: «Το γρήγορο γκολ μας έδωσε αυτοπεποίθηση» (vid)

Gazzetta team
Σανκαρέ: «Το γρήγορο γκολ μας έδωσε αυτοπεποίθηση» (vid)

bet365

Ο Γιουνούς Σανκαρέ ήταν εκ των κορυφαίων του Παναθηναϊκού απέναντι στον Ολυμπιακό και τόνισε πως το πρώτο τέρμα της ομάδας του έδωσε αυτοπεποίθηση στον ίδιο και τους συμπαίκτες του.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

«Ένα γκολ, είναι ένα γκολ! Κερδίζουμε ό,τι είναι να κερδίσουμε και είμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε για την οικογένεια του Παναθηναϊκού».

Για την προετοιμασία πριν το ντέρμπι: «Προετοιμάζουμε όλους τους αγώνες με τον ίδιο τρόπο, παίξαμε για τον κόσμο μας και ξέραμε πόσο σημαντικό είναι να κερδίσουμε ένα τέτοιο ματς και αυτό κάναμε».

Για το γρήγορο τέρμα: «Είναι σαφές πως το γρήγορο γκολ μας δίνει αυτοπεποίθηση. Νομίζω πετύχαμε ένα πολύ όμορφο γκολ κι αυτό μας έδωσε την αυτοπεποίθηση να συνεχίσουμε και να τελειώσουμε έναν πολύ ωραίο αγώνα».

Για το τι κρατά από αυτό το παιχνίδι: «Συγκρατώ την όρεξη, την θέληση, την καλή μας πορεία απόψε. Αν συνεχίσουμε έτσι θα έχουμε όλο ωραία πράγματα στη συνέχεια, γιατί δείξαμε την θέλησή μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα