Το συγκλονιστικό μήνυμα της φίλης του ΠΑΟΚ: «Είναι η ζωή μου, η θεραπεία μου…» (pics)

Το συγκλονιστικό μήνυμα της φίλης του ΠΑΟΚ: «Είναι η ζωή μου, η θεραπεία μου…» (pics)

Σταύρος Σουντουλίδης
Το συγκλονιστικό μήνυμα της φίλης του ΠΑΟΚ: «Είναι η ζωή μου, η θεραπεία μου…» (pics)

bet365

Η ανάρτηση του υπεύθυνου επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Λευτέρη Δούκα, για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και η συγκλονιστική απάντηση μιας φίλης του «Δικεφάλου», που δίνει μάχη με τον καρκίνο.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Λευτέρης Δούκας, ανέβασε στην προσωπική σελίδα που διατηρεί στο Facebook, ένα μήνυμα με αφορμή την σημερινή ημέρα που είναι αφιερωμένη στον Άγιο Βαλεντίνο. Συγκεκριμένα έγραψε:

«Έρωτας είναι όταν ποστάρεις αυτό, σε ρωτάνε «τι σχέση έχει ο Βαλεντίνος με AC/DC» και απαντάς. «Ο έρωτας είναι σαν τον ΠΑΟΚ. Αν δε τον νιώσεις στο πετσί σου, είναι σα να μην τον έζησες ποτέ…».

Έρωτας είναι όταν ποστάρεις αυτό, σε ρωτάνε «τι σχέση έχει ο Βαλεντίνος με AC/DC» και απαντάς. «Ο έρωτας είναι σαν τον ΠΑΟΚ. Αν δε τον νιώσεις στο πετσί σου, είναι σα να μην τον έζησες ποτέ...»

Δημοσιεύτηκε από Λευτέρης Δούκας - doctor στις Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου 2021

Ανάμεσα στα σχόλια κάτω από την ανάρτηση ξεχώρισε αυτό που έγραψε μια φίλη της ομάδας, η οποία δίνει καθημερινά μάχη με την επάρατη νόσο.

«Δεν ξέρω για σας, αλλά για μένα ο ΠΑΟΚ ήταν, είναι και θα είναι η ζωή μου. Και η θεραπεία και η στήριξη στον αγώνα μου κατά του καρκίνου... Σφίγγεται η ψυχή μου που δεν μπορώ να τον δω... Απλά θέλω να πάω γρήγορα στο γήπεδο γιατί δεν ξέρω πόσο χρόνο έχω», ανέφερε στο συγκλονιστικό μήνυμά της η φίλη του «Δικεφάλου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα