Λουίς Φερνάντεθ: «Αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς» (vid)

Gazzetta team
Λουίς Φερνάντεθ: «Αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς» (vid)

bet365

O Ισπανός επιθετικός του Αστέρα Τρίπολης στάθηκε στο «εμείς» των Αρκάδων και όχι στο «εγώ», με αφορμή την ανάδειξή του ως κορυφαίος παίκτης στο ματς του Βόλου
O Αστέρας Τρίπολης «κλείδωσε» πρόσφατα την εξάδα με το 1-0 που επικράτησε στο Βόλο και οι φίλοι των Αρκάδων ανέδειξαν τον Λουίς Φερνάντεθ ως τον κορυφαίου του ματς. «Θέλω να ευχαριστήσω για το βραβείο. Είμαι ευχαριστημένος επειδή σκόραρα και βοήθησα την ομάδα μου να πάρει τους τρεις βαθμούς Θα συνεχίσω με τον ίδιο ρυθμό, να βάζω και εγώ το λιθαράκι μου. Αυτό το σερί των 6 νικών είναι αποτέλεσμα ομαδικής συνεργασίας. Την προηγούμενη φορά ήμουν εγώ, την πιο προηγούμενη ήταν άλλος. Η γενική εικόνα μετράει. Πάμε με την ίδια λογική κόντρα στη Λαμία, να κερδίσουμε και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς», είπε ο Ισπανός επιθετικός που παρέλαβε σήμερα (10/2) το βραβείο του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα