ΑΕΚ: Δουλειά στο γυμναστήριο για τον Γαλανόπουλο (pic)

ΑΕΚ: Δουλειά στο γυμναστήριο για τον Γαλανόπουλο (pic)

Gazzetta team
ΑΕΚ: Δουλειά στο γυμναστήριο για τον Γαλανόπουλο (pic)

bet365

Με προσοχή και έχοντας δεμένο το δεξί του χέρι ο Κώστας Γαλανόπουλος εκτός από τη θεραπεία ξεκίνησε και δουλειά στο γυμναστήριο στα Σπάτα.

Ο Γαλανόπουλος, όπως είναι γνωστό, έχει υποστεί κάταγμα στον ώμο και θα απουσιάσει για τουλάχιστον δύο μήνες από τις υποχρεώσεις της ΑΕΚ σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου των κιτρινόμαυρων.

Ήδη από τη Δευτέρα ο Έλληνας μέσος της Ένωσης ξεκίνησε θεραπεία στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα, ενώ από την Τρίτη μπήκε και για δουλειά στο γυμναστήριο. Όλα αυτά με την απαραίτητη προσοχή και έχοντας δεμένο το δεξί του χέρι, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία.

Θυμίζουμε πως το πότε θα μπει χαλαρά στο γήπεδο για να ξεκινήσει σταδιακά ατομικές προπονήσεις θα εξαρτηθεί από τον πόνο που νιώθει στην ωμοπλάτη του. Φυσικά θα αποφεύγει κάθε σωματική επαφή μέχρι να δέσει το κάταγμα που τον ταλαιπωρεί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα