Ζέτερμπεργκ: «Μιλάω με τον Καρεμπέ για ταλέντα από τη Σουηδία για τον Ολυμπιακό»

Ζέτερμπεργκ: «Μιλάω με τον Καρεμπέ για ταλέντα από τη Σουηδία για τον Ολυμπιακό»

Δημήτρης Τομαράς
Ζέτερμπεργκ: «Μιλάω με τον Καρεμπέ για ταλέντα από τη Σουηδία για τον Ολυμπιακό»

bet365

Ο βετεράνος άσος του Ολυμπιακού, Παρ Ζέτερμπεργκ, μιλώντας σε podcast για τους Πειραιώτες στάθηκε στη σχέση του με τον Καρεμπέ, σε ταλέντα από τη Σουηδία αλλά και σε συζητήσεις να πάρει πόστο στους Πειραιώτες!
Ο Ζέτερμπεργκ μίλησε σε podcast οπαδών του Ολυμπιακού (της Θύρας 7 που μπορείτε να το ακούσετε εδώ). Εκεί έκανε και τις αποκαλύψεις του για τους Πειραιώτες και τον Καρεμπέ λέγοντας - εκτός από το πόσο καλά πέρασε στην Ελλάδα και ότι και εκείνος αλλά και η σύζυγός του αγαπούν τη χώρα μας - για:
Τη σχέση του με τον Καρεμπέ: Έχω ακόμα πολύ καλή επαφή με τον Κριστιάν Καρεμπέ. Έχουμε μιλήσει για να αποκτήσω ρόλο στον Ολυμπιακό. Όμως δεν έχουμε πει ακόμα για συγκεκριμένη θέση. Με τον Καρεμπέ έχουμε ήδη μιλήσει για ταλέντα από τη Σουηδία για τον Ολυμπιακό. Φυσικά δεν μπορώ να πω ονόματα.
Τον Ολυμπιακό: Πάντα είμαι εκεί για την ομάδα όποτε με καλούν. Η Άντερλεχτ παραμένει ομάδα της καρδιάς μου όμως πάντα ένιωθα πολύ καλά για τον Ολυμπιακό. Η οικογένειά μου, η σύζυγός μου και εγώ περάσαμε πολύ καλά στην Ελλάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα