Παναθηναϊκός: Η προσευχή του Ενγκμπακοτό έπιασε τόπο (vid)

Παναθηναϊκός: Η προσευχή του Ενγκμπακοτό έπιασε τόπο (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός: Η προσευχή του Ενγκμπακοτό έπιασε τόπο (vid)

bet365

Ο Γενί Ενγκμπακοτό λίγο πριν κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού έκανε και την προσευχή του και αυτό έπιασε τόπο, αφού ήταν ο άνθρωπος που ετοίμασε το νικητήριο γκολ για τον Σανκαρέ.

Η παρακάμερα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποτύπωσε εικόνες που η τηλεοπτική κάμερα δεν έπιασε από τη νίκη (3-2) επί του Ατρομήτου στο Περιστέρι.

Από τις φωνές για ενότητα και καλό παιχνίδι στ' αποδυτήρια, μέχρι την αγωνία στον πάγκο, τις οδηγίες του Μπόλονι, αλλά και το ντεμπούτο των Νιάς, Σανκαρέ και Ενγκμπακοτό.

Ο τελευταίος, μάλιστα, έκανε και την προσευχή του και αυτό τον βοήθησε στην πρώτη του εμφάνιση με τη νέα του ομάδα για να βγάλει την ασίστ και να διαμορφωθεί το σκορ νίκη για το «τριφύλλι».

Διαβάστε επίσης:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα