Ολυμπιακός: Η αφοσίωση του Μαρτίνς στους πρωταθλητές Ελλάδας και τα δεδομένα για τη Σάο Πάολο

Ολυμπιακός: Η αφοσίωση του Μαρτίνς στους πρωταθλητές Ελλάδας και τα δεδομένα για τη Σάο Πάολο

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Η αφοσίωση του Μαρτίνς στους πρωταθλητές Ελλάδας και τα δεδομένα για τη Σάο Πάολο

bet365

Το περιβάλλον του προπονητή των Πειραιωτών είναι ξεκάθαρο ως προς την απόλυτη προσήλωσή του στις υποχρεώσεις του με τον Ολυμπιακό. Τι έγινε με τη Σάο Πάολο.
Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει μπροστά του ένα... καυτό αγωνιστικό δίμηνο στον Ολυμπιακό και είναι αφοσιωμένος στη δουλειά του, όπως συνεχίζει να δείχνει. Από την άλλη το βράδυ της Παρασκευής προέκυψε από βραζιλιάνικα ρεπορτάζ ότι του έγινε κρούση / προσέγγιση από τη Σάο Πάολο και ότι πέρασε από συνέντευξη εκεί.
Αυτό που προκύπτει ότι ισχύει σε αυτή τη φάση είναι πως το όνομα του Πέδρο Μαρτίνς έπεσε στο τραπέζι για τη Σάο Πάολο, όπως και τόσα άλλα Πορτογάλων προπονητών. Ότι συζητήθηκε δηλαδή το όνομά του αλλά σε ένα πρώιμο στάδιο. Γενικά οι καλοί Πορτογάλοι προπονητές έχουν πέραση και ζήτηση στη Βραζιλία. Μέχρι εκεί όμως.
Δεν υπάρχει ένδειξη ή πληροφόρηση για κάτι το προχωρημένο για Μαρτίνς και Σάο Πάολο, με την πλευρά του έμπειρου κόουτς να διευκρινίζει ότι ο Πέδρο Μαρτίνς ήταν και παραμένει απόλυτα αφοσιωμένος στον ερυθρόλευκο σύλλογο, με τον οποίο ως γνωστόν δεσμεύεται με συμβόλαιο. Όπως λοιπόν η Σάο Πάολο έτσι και η Φλαμένγκο και όποια άλλη ομάδα ενδιαφέρθηκε για εκείνον θα πρέπει να αρκεστούν σε αυτά τα δεδομένα. Παράλληλα τα βραδινά βραζιλιάνικα ρεπορτάζ διευκρίνισαν πως από τις συζητήσεις που έγιναν με τον Μαρτίνς δεν υπήρξε καμία συμφωνία και ότι η Σάο Πάολο θα κοιτάξει και άλλο όνομα / και ονόματα. Επιπλέον ο Ολυμπιακός από μέρους του δεν ανέφερε κάτι επί των συγκεκριμένων δημοσιευμάτων (επίσημα ή έστω ανεπίσημα).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα