ΠΑΟΚ: Απών ο Νινούα λόγω ίωσης

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Απών ο Νινούα λόγω ίωσης

bet365

O ΠΑΟΚ συνέχισε την προετοιμασία του για τον εντός έδρας αγώνα κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Interwetten.

Μοναδικό πρόβλημα, πέραν του Ενέα Μιχάι, είναι αυτό του Νίκα Νινούα, ο οποίος απουσίασε από την προπόνηση της Παρασκευής (5/2) λόγω ίωσης.

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Την ώρα που ο Δικέφαλος μάθαινε τον αντίπαλό του στα προημιτελικά του Κυπέλλου, το ποδοσφαιρικό τμήμα δούλευε για την αναμέτρηση με την Ελαφρά Ταξιαρχία. Αρχικά άπαντες πέρασαν από τεστ για τον Covid 19, όπως ορίζει το πρωτόκολλο της Super League.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το πρόγραμμα περιελάμβανε την απαραίτητη προθέρμανση με δρομικές ασκήσεις, συναρμογή και rondo. Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσο το ένα έκανε εξάσκηση στα τελειώματα, το άλλο δούλευε με τους προπονητές πάνω στην επιθετική ανάπτυξη, τη μετάβαση από την άμυνα και την κυκλοφορία της μπάλας. Ακολούθησε δίτερμα, ενώ στο φινάλε οι παίκτες ακολούθησαν πρόγραμμα ατομικής βελτίωσης.

Ο Ενέα Μιχάι συνέχισε πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ ο Νίκα Νινούα ταλαιπωρείται από ίωση και παρέμεινε σπίτι.

Το Σάββατο (06.02) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 11:00 στο γήπεδο της Τούμπας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα