ΑΕΚ - Άρης: Ο διαιτητής Τρεϊμάνις και ο επόπτης του PSV - ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ (vid)

Gazzetta team
ΑΕΚ - Άρης: Ο διαιτητής Τρεϊμάνις και ο επόπτης του PSV - ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ (vid)

bet365

Ο Αντρίς Τρεϊμάνις θα διευθύνει τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Άρη στο ΟΑΚΑ την Κυριακή (07/02, 19:30). Ο Λετονός ρέφερι ήταν στο Αϊντχόφεν-ΠΑΟΚ, όπου υποδείχθηκε το οφσάιντ στον Μάλεν (αν και καλυπτόταν από πέντε παίκτες).

Η ΚΕΔ όρισε τον Λετονό Αντρίς Τρεϊμάνις στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Άρη στο ΟΑΚΑ την Κυριακή (07/02, 19:30) στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Super League Interwetten. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο ​Τρεϊμάνις θα βρεθεί στη χώρα μας για να σφυρίξει αγώνα ελληνικών ομάδων, μιας και είχε διευθύνει το εξ αναβολής ντέρμπι μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού για την 1η αγωνιστική της Super League Interwetten.

Οπως τότε έτσι και τώρα στο ΑΕΚ - Άρης ο Τρεϊμάνις θα έχει για βοηθούς τους Χάραλντς Γκουντερμάνις και Αλεκσέις Σπασιονίκοφς.

Το αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι πως ο Τρεϊμάνις ήταν ο διαιτητής στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Αϊντχόφεν στην Ολλανδία, όπου ο ελληνικός σύλλογος γνώρισε την ήττα με 3-2. Αλησμόνητη...έμεινε η λανθασμένη υπόδειξη οφσάιντ του βοηθού του Λετονού ρέφερι, Αλεκσέις Σπασιονίκοφς σε γκολ του Μάλεν, παρόλο που ο επιθετικός της ολλανδικής ομάδας καλυπτόταν από τέσσερις-πέντε παίκτες! Το γκολ είχε ακυρωθεί, καθώς στα ματς ομίλων του Europa League δεν υπάρχει VAR!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα