Μπράντονιτς: «Να κάνω τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να πανηγυρίζουν» (vid)

Μπράντονιτς: «Να κάνω τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να πανηγυρίζουν» (vid)

Gazzetta team
Μπράντονιτς: «Να κάνω τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να πανηγυρίζουν» (vid)

bet365

Γνωρίστε τον Βλάντιμιρ Μπράντονιτς μέσα από τις πρώτες δηλώσεις του νεαρού Βόσνιου μεσοεπιθετικού στο επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ.

Ο Βλάντιμιρ Μπράντονιτς είναι η τελευταία χρονικά προσθήκη στο ρόστερ του ΠΑΟΚ, με τον νεαρό Βόσνιο ποδοσφαιριστή να συστήνεται στο κοινό του «Δικεφάλου» μέσα από τις δηλώσεις του στο επίσημο κανάλι της ομάδας.

«Αγωνίζομαι ως αριστερός εξτρέμ, αλλά μπορώ να παίξω και ως δεξιός εξτρέμ αλλά και ως δεύτερος επιθετικός. Τα κυριότερα πλεονεκτήματά μου είναι η ταχύτητα και η ντρίμπλα. Μου αρέσει να σκοράρω αλλά και να δίνω ασίστ στους συμπαίκτες μου. Ελπίζω οι οπαδοί μας να τα δουν όλα αυτά στο γήπεδο» ανέφερε αρχικά στην κάμερα του PAOK TV.

«Είμαι πολύ περήφανος που θα γίνω μέλος μιας μεγάλης ομάδας. Ο ΠΑΟΚ είναι μία ιστορική ομάδα και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ΠΑΟΚ που με βοήθησε να πραγματοποιήσω το όνειρο μου. Περιμένω με χαρά να συναντήσω τους καινούργιους συμπαίκτες μου. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου να κερδίζει αγώνες. Θέλω να δώσω στους οπαδούς μας, λόγους για να πανηγυρίζουν. Ελπίζω να τους έχουμε σύντομα μαζί μας στο γήπεδο», πρόσθεσε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα