Ραχμάν Μπάμπα: «Νέο κεφάλαιο για την καριέρα μου ο ΠΑΟΚ» (vid)

Ραχμάν Μπάμπα: «Νέο κεφάλαιο για την καριέρα μου ο ΠΑΟΚ» (vid)

Σταύρος Σουντουλίδης
Ραχμάν Μπάμπα: «Νέο κεφάλαιο για την καριέρα μου ο ΠΑΟΚ» (vid)

bet365

Ο Γκανέζος διεθνής αμυντικός δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για το νέο βήμα στην καριέρα του και δηλώνει έτοιμος να μπει και να παίξει με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ είναι ένα νέο κεφάλαιο για την γεμάτη απρόοπτα και τραυματισμούς καριέρα του Ραχμάν Μπάμπα, ο οποίος μιλώντας στο επίσημο κανάλι του «Δικεφάλου» δήλωσε έτοιμος κι ανυπόμονος να μπει στο γήπεδο και να ξεκινήσει να αγωνίζεται με την «ασπρόμαυρη» φανέλα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για το γεγονός ότι βρίσκομαι στον ΠΑΟΚ. Ένιωσα ευπρόσδεκτος και πήρα πολλά μηνύματα στα social media από τους φίλους της ομάδας», υποστήριξε ο Γκανέζος διεθνής αμυντικός, που όπως είπε «γνώριζα κάποια πράγματα για την ομάδα πριν κάνω την επιλογή μου», κυρίως, «γνωρίζω πόσο παθιασμένοι είναι οι οπαδοί της, ξέρω ότι ο ΠΑΟΚ εδώ και κάποια χρόνια παλεύει πάντα για τίτλους».

Το γεγονός ότι προέρχεται από ένα μεγάλο διάστημα απουσίας από την ενεργό δράση και τους αγώνες δεν είναι ανασταλτικός παράγοντας για τον ίδιο, καθώς όπως τόνισε: «είμαι έτοιμος, νιώθω καλά σωματικά αλλά και πνευματικά, έκανα προπονήσεις και έπαιξα σε κάποια παιχνίδια, είμαι έτοιμος στο μυαλό και στο σώμα γι’ αυτό ανυπομονώ να ξεκινήσω».

Ο Γκανέζος αμυντικός έστειλε το μήνυμα του προς τον κόσμο του «Δικεφάλου»:

«Δυστυχώς δεν μπορούμε να τους έχουμε στο γήπεδο. Ξέρω πόσο παθιασμένοι είναι, ακόμη και βλέποντας παιχνίδια στην τηλεόραση. Έχω δει πως είναι γεμάτο το γήπεδο και είναι φανταστικό. Εύχομαι να μπορούσαν να είναι στο γήπεδο αλλά όλοι ξέρουμε τι συμβαίνει στον κόσμο αυτή τη στιγμή. Ελπίζω ότι όταν θα γίνουν κανονικά και πάλι τα πράγματα να τους έχουμε μαζί μας. Σίγουρα πάντως θα μας υποστηρίζουν και να ξέρουν ότι εμείς θα παλέψουμε για την ομάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα