«Επιμένει η Μπολόνια για Σφιντέρσκι, τα εμπόδια της υπόθεσης»

Gazzetta team
«Επιμένει η Μπολόνια για Σφιντέρσκι, τα εμπόδια της υπόθεσης»

bet365

Οι Ιταλοί συνεχίζουν τα δημοσιεύματα για την περίπτωση του Κάρολ Σφιντέρσκι και τον ενδιαφέρον απόκτησης από την Μπολόνια.

Οι «ροσομπλού» δεν έχουν καλύψει το κενό στην επίθεσή τους, γι' αυτό και επιδιώκουν την απόκτηση του Κάρολ Σφιντέρσκι από τον ΠΑΟΚ.

Οπως αναφέρουν ιταλικά δημοσιεύματα η Μπολόνια χτύπησε ξανά την πόρτα του «Δικεφάλου του Βορρά» για τον εξάμηνο δανεισμό του Πολωνού επιθετικού. Παρ' όλα αυτά όπως τονίζουν οι διαπραγματεύσεις έχουν «κολλήσει» λόγω των απαιτήσεων των ανθρώπων του ΠΑΟΚ.

Κι αυτό διότι οι «ασπρόμαυροι» ζήτησαν από την ιταλική ομάδα να μπει υποχρεωτική ρήτρα αγοράς ύψους επτά εκατομμυρίων ευρώ, σε περίπτωση που αποφύγει τον υποβιβασμό από την Serie A. Ωστόσο, οι συγκεκριμένες απαιτήσεις δεν ικανοποίησαν τους ιθύνοντες της Μπολόνια, οι οποίοι από την πλευρά τους πρότειναν να μπει μια απλή οψιόν αγοράς του Σφιντέρσκι.

«Το πρώτο είναι ότι ο ποδοσφαιριστής την Κυριακή πέτυχε δύο γκολ και αυτό περιπλέκει τα πράγματα σε μια πιθανή αποχώρηση του, ενώ το δεύτερο αφορά τις απαιτήσεις του ΠΑΟΚ που είναι απρόσιτες για την Μπολόνια την δεδομένη χρονική στιγμή. Ο ελληνικός σύλλογος ζητά δανεισμό με υποχρεωτική οψιόν επτά εκατομμυρίων σε περίπτωση που η Μπολόνια αποφύγει τον υποβιβασμό. Η Μπολόνια θα ήθελε μια απλή οψιόν επειδή θεωρούν ότι δεν υπάρχει κίνδυνος να υποβιβαστούν. Άλλοι στόχοι για την Μπολόνια θα μπορούσαν να είναι οι Λάμερς, Πιναμόντι και Σκαμάκα, ενώ υπάρχει και η περίπτωση του Ρότζερ Μαρτίνες της Κλαμπ Αμέρικα», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι Ιταλοί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα