Μουργκ: «Υπάρχει πίεση στον ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
Μουργκ: «Υπάρχει πίεση στον ΠΑΟΚ»

bet365

Ο Αυστριακός μεσοεπιθετικός άνοιξε το δρόμο του ΠΑΟΚ προς το άνετο 5-0 επί του Παναιτωλικού, με τον ίδιο να επιστρέφει μετά από καιρό στις καλές εμφανίσεις και τα γκολ.

Ο Τόμας Μουργκ στις δηλώσεις του, μετά την πεντάρα του ΠΑΟΚ επί του Παναιτωλικού, στάθηκε στην πίεση που υπάρχει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης για νίκες και θετικά αποτελέσματα.

«Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι και στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε όπως θα θέλαμε. Γενικώς δεν ήμασταν αυτοί που θέλαμε. Eίχαμε κάποια προβλήματα στην ανασταλτική λειτουργία. Στη συνέχεια όμως βελτιωθήκαμε και πρέπει να ομολογήσω ότι όταν πέτυχα το γκολ, ένιωσα καλύτερα. Έγιναν βελτιωτικές κινήσεις και όλα βρήκαν τον δρόμο τους. Στον ΠΑΟΚ υπάρχει πίεση και πρέπει να διαχειριστούμε μια κακή εμφάνιση ή ένα άτυχο αποτέλεσμα. Χρειαζόμασταν τη νίκη και την πήραμε», είπε ο Αυστριακός μεσοεπιθετικός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα