Σίμος: «Πιστεύω στην ομάδα, στα δύσκολα φαίνονται οι προσωπικότητες»

Gazzetta team
Σίμος: «Πιστεύω στην ομάδα, στα δύσκολα φαίνονται οι προσωπικότητες»

bet365

Ο τεχνικός του ΟΦΗ μετά την ήττα από την ΑΕΚ, η οποία ήταν και η τέταρτη συνεχόμενη, τόνισε πως η ομάδα πρέπει να βγάλει χαρακτήρα και προσωπικότητα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Σίμος στη NOVA:

«Είμαστε για τα δύσκολα. Όχι για τα εύκολα. Στα δύσκολα φαίνονται οι χαρακτήρες και οι προσωπικότητες. Οι αριθμοί έδειξαν ότι έπαιξαν δυο ισοδύναμες ομάδες. Στις λεπτομέρειες ο αντίπαλος ήταν καλύτερος από μας. Ηταν ισοδύναμο το ματς. Από την πρώτη ημέρα που ήρθα στην ομάδα, κοιτάω το καλό της. Πιστεύουμε σε αυτή την ομάδα. Η διοίκηση ξέρει πως όσο υπάρχει η εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου θα είμαι εδώ να προσπαθώ για την πρόοδο. Πάνω απ’ όλους είναι ο ΟΦΗ. Πιστεύω πολύ σε αυτή την ομάδα και νομίζω ότι έχουμε βάλει δύσκολα στον εαυτό μας. Θα κλείσω με αυτό: όσο είμαι εδώ θα έχουμε πίστη για το καλό της ομάδας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα