ΠΑΟΚ: Ανάσες σε Βιεϊρίνια, Ουάρντα και Κρμέντσικ δίνει ο Γκαρσία (vid)

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Ανάσες σε Βιεϊρίνια, Ουάρντα και Κρμέντσικ δίνει ο Γκαρσία (vid)

bet365

Χωρίς τους Βιεϊρίνια, Ουάρντα και Κρμέντσικ, αλλά και καμία από τις τελευταίες μεταγραφικές προσθήκες (Καγκάβα, Μπράντονιτς), τον ανέτοιμο Κρέσπο και τον Τσόλακ, που για έναν ακόμη αγώνα είναι εκτός, θα υποδεχθεί ο ΠΑΟΚ τον Παναιτωλικό στην Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ στο αποψινό παιχνίδι με τον Παναιτωλικό θέλει να επιστρέψει στις νίκες και να ξεκινήσει ένα σερί θετικών αποτελεσμάτων στο τελευταίο κομμάτι της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος.

Ο Πάμπλο Γκαρσία άφησε εκτός αποστολής τον Σίντζι Καγκάβα, ο οποίος μετράει μόλις δύο προπονήσεις με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, ενώ στο αρχικό σχήμα των «ασπρόμαυρων» υπάρχουν κάποιες αλλαγές σε πρόσωπα (Βιεϊρίνια, Ουάρντα, Ελ Καντουρί και Κρμέντσικ παίρνουν ανάσες) σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα