ΑΕΚ: Με Ανσαριφάρντ στην κορυφή, Σιμάνσκι στον άξονα και αριστερά τον Αλμπάνη κόντρα στον ΟΦΗ (pic)

Gazzetta team
ΑΕΚ: Με Ανσαριφάρντ στην κορυφή, Σιμάνσκι στον άξονα και αριστερά τον Αλμπάνη κόντρα στον ΟΦΗ (pic)

bet365

Ο Μανόλο Χιμένεθ επιλέγει το 4-3-3, με τον Νταμιάν Σιμάνσκι στον άξονα μαζί με τους Σάκχοφ και Γαλανόπουλο και τον Καρίμ Ανσαριφάρντ να παίρνει θέση στην κορυφή της επίθεσης. Στον πάγκο Νεντελτσιάρου και Σιμόες.

Ο τεχνικός της Ένωσης επέλεξε τον Αθανασιάδη κάτω από τα γκολποστ, ενώ την τετράδα της άμυνας αποτελούν οι Λόπες, Λάτσι, Σβάρνας και Μπακάκης.

Στη μεσαία γραμμή μαζί με τον Γαλανόπουλο είναι τελικά ο Σιμάνσκι και ο Σάκχοφ, με τον Σιμόες να βρίσκεται στον πάγκο.

Στο αριστερό άκρο της επίθεσης ξεκινάει τελικά ο Αλμπάνης, στο δεξί όπως αναμενόταν ο Λιβάι Γκαρσία και στην κορυφή της επίθεσης ο Χιμένεθ επιλέγει τον Ανσαριφάρντ, αφήνοντας τον Ολιβέιρα στον πάγκο.

Στον πάγκο για την ΑΕΚ είναι οι Χατζηεμμανουήλ, Νεντελτσιάρου, Χνιντ, Ραντόνια, Σιμόες, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος και Μαχάιρας

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα