Αϊτόρ: «Συνέχεια έπεφταν και φώναζαν, αλλά δεν μας φταίει αυτό...»

Αϊτόρ: «Συνέχεια έπεφταν και φώναζαν, αλλά δεν μας φταίει αυτό...»

Κώστας Ζάλιαρης
Αϊτόρ: «Συνέχεια έπεφταν και φώναζαν, αλλά δεν μας φταίει αυτό...»

bet365

Ο Αϊτόρ μίλησε στο gazzetta.gr εκνευρισμένος από τον τρόπο που αγωνίστηκε η Λαμία και πήρε το 0-0 από τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο. «Έπεφταν, φώναζαν και ο ρέφερι σφύριζε. Εμείς όμως πρέπει να δουλέψουμε...» είπε.

Ο Ισπανός εξτρέμ είχε ορισμένες καλές στιγμές κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του Σαββάτου στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, με ένα αριστερό σουτ στο πρώτο μέρος κι ένα πλασέ στο δεύτερο, στην τρομερή διπλή ευκαιρία των «πράσινων» μαζί με τον Μακέντα, όπου ο Επασί... κατέβασε ρολά.

Έπειτα από πέντε διαδοχικά ματς με «τρίποντο» ήρθε το... κακό αποτέλεσμα για τον Παναθηναϊκό που ενώ είχε κατοχή της μπάλας και προσπαθούσε να βρει τρόπο να σκοράρει, είχε απέναντί του μια Λαμία που ήταν... ορκισμένη ν' αμυνθεί μέχρι τέλους με όλους τους ποδοσφαιριστές της.

«Είναι σκληρό που πήραμε μόνο τον βαθμό... Κάναμε ό,τι μπορούσαμε, αλλά δεν είχαμε τρόπο να σκοράρουμε όταν φτάναμε στην περιοχή τους...» είπε αρχικά ο Αϊτόρ στο gazzetta.gr και συνέχισε σχολιάζοντας το παιχνίδι:

«Ήξεραν ακριβώς πως να παίξουν... Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε πολύ αργό παιχνίδι και δεν μπορούσαμε να τους ανοίξουμε για να βρούμε χώρους... Μας έπαιρναν όλες τις δεύτερες μπάλες... Πρέπει να δυναμώσουμε.

Προσπαθήσαμε ν' ανεβάσουμε ταχύτητα στη συνέχεια, αλλά πάλι έκαναν σωστή δουλειά οι αντίπαλοι. Και όταν φτάσαμε στις ευκαιρίες, δεν καταφέραμε να σκοράρουμε».

Σε αντίθεση με το σερί νικών όπου οι «πράσινοι» κατάφεραν να να πάρουν όλους τους βαθμούς από τα ματς με Απόλλωνα Σμύρνης, ΑΕΛ, Άρη, ΟΦΗ και Βόλο, ο Παναθηναϊκός αυτή τη φορά ήταν η ομάδα που έπαιζε στον αγωνιστικό χώρο, δίχως όμως να πάρει αυτό που θα ήθελε.

«Στα προηγούμενα ματς που παίρναμε νίκες δεν είχαμε εμείς την κατοχή της μπάλας και είχαμε χώρους για να τρέξουμε, αλλά ήμασταν και αποτελεσματικοί στις στατικές φάσεις.

Αυτή τη φορά ο αντίπαλος άφησε την μπάλα σε εμάς και πρέπει να μάθουμε να παίζουμε και απέναντι σε τέτοιες ομάδες με τέτοιο στυλ. Να είμαστε πιο δυνατοί και να καταφέρνουμε ν' αντιμετωπίζουμε τόσο κλειστές άμυνες για να φτάνουμε στο αποτέλεσμα» ανέφερε ο Αϊτόρ, που δεν άφησε παρέλειψε ν' αναφερθεί και στα όσα αντίκρισε από τους αντιπάλους του, προκειμένου η Λαμία να κερδίσει χρόνο:

«Όλοι οι διαιτητές σφυρίζουν αμέσως όταν οι αντίπαλοί μας πέφτουν στο έδαφος και φωνάζουν για να πάρουν τα φάουλ. Και σήμερα (σ.σ. χθες) αυτό έκαναν, φώναζαν και έπεφταν κάτω.

Πρέπει να γίνουμε κι εμείς πιο έξυπνοι σε αυτό το θέμα... Δεν είναι ότι αυτό μας έφταιξε, είχαμε ευκαιρίες κι εγώ και ο Μακέντα να σκοράρουμε, όμως πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα