Άρης: Ο Αλ Τάμαρι έπαιξε στον αγώνα της Λέουβεν

Άρης: Ο Αλ Τάμαρι έπαιξε στον αγώνα της Λέουβεν

Gazzetta team
Άρης: Ο Αλ Τάμαρι έπαιξε στον αγώνα της Λέουβεν

bet365

Ο Μούσα Αλ Τάμαρι χρησιμοποιήθηκε στην ήττα της Λέουβεν από την Μπέρσχοτ με 0-1 και εντείνεται η αγωνία για τον δανεισμό του Ιορδανού μεσοεπιθετικού στον Άρη.
Οι «κίτρινοι» έχουν συμφωνήσει με τον 24χρονο ποδοσφαιριστή απομένει όμως να τα βρουν εμπράκτως με τη Λέουβεν καθώς η τελευταία εγγράφως δεν έχει δώσει τη συγκατάθεσή της για τη μετακίνηση του Μούσα Αλ Τάμαρι στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα, στον σημερινό (30/1) αγώνα με την Μπέρσχοτ, ο ποδοσφαιριστής χρησιμοποιήθηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο στην ήττα με 0-1. Είναι προφανές ότι όλα θα κριθούν εντός των επόμενων 24 ωρών, εκπνέει εξάλλου και η προθεσμία. Σαφέστατα ο Άρης έχει ποντάρει στην επιθυμία του παίκτη να φύγει από τη βελγική ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα