Μαρτίνς: «Νομίζω πως η ομάδα είναι πλήρης, αλλά όσο η αγορά είναι ανοιχτή ποτέ δεν ξέρεις» (vid)

Μαρτίνς: «Νομίζω πως η ομάδα είναι πλήρης, αλλά όσο η αγορά είναι ανοιχτή ποτέ δεν ξέρεις» (vid)

Gazzetta team
Μαρτίνς: «Νομίζω πως η ομάδα είναι πλήρης, αλλά όσο η αγορά είναι ανοιχτή ποτέ δεν ξέρεις» (vid)

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς, τόνισε πως θεωρεί ό,τι το ρόστερ του Ολυμπιακού είναι πλήρες, αλλά άφησε κάθε ενδεχόμενο ανοιχτό μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Αναλυτικά όσα είπε στη διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου:

Για το αν το κίνητρο πλέον είναι η Αϊντχόφεν: «Δεν νομίζω πως έχουν κάποια σχέση τα παιχνίδια με την Αϊντχόφεν. Όλη η δύναμή μας θα πάει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ακόμα τίποτα δεν έχει τελειώσει, τίποτα δεν έχει κριθεί. Μέχρι να τελειώσει αυτό, αυτός θα είναι ο στόχος μας και το κίνητρό μας. Έχουμε τρεις πολύ δυνατές ομάδες από πίσω μας και πρέπει να τιμήσουμε την φανέλα του Ολυμπιακού. Δεν χρειάζεται άλλο κίνητρο».

Για τις μεταγραφές: «Δεν θα κουραστώ να λέω πως όσο η αγορά είναι ανοιχτή μπορούν να συμβούν τα πάντα. Πωλήσεις, αποχωρήσεις ή αξίξεις γιατί έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Είμαι όμως πολύ ευτυχισμένος με την ομάδα που έχω. Είμαι τυχερός. Νομίζω η ομάδα είναι πλήρης».

Για τον Βαλμπουενά και το εάν ήταν τακτική η απόφαση να μείνει εκτός: «Όχι. Δεν ήταν σε θέση να αγωνιστεί. Είχε κάποιους πόνους στο πόδι του».

Για τις πολλές επιλογές που έχει: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος και πολύ τυχερός. Να έχω δύο παίκτες για κάθε θέση. Έχουμε μία πολύ καλή ομάδα και οι αριθμοί μιλάνε από μόνοι τους. Μπορεί ο καθένας να έχει τη γνώμη του και να λέει για διαιτησίες. Οι αριθμοί όμως φωνάζουν ποια ομάδα είναι η καλύτερη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα