Μπόλονι: «Στις δυσκολίες οι πρωταγωνιστές σφίγγουν τα δόντια» (vid)

Μπόλονι: «Στις δυσκολίες οι πρωταγωνιστές σφίγγουν τα δόντια» (vid)

Gazzetta team
Μπόλονι: «Στις δυσκολίες οι πρωταγωνιστές σφίγγουν τα δόντια» (vid)

bet365

Ο κόουτς του Παναθηναϊκού στάθηκε στον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του, μόλις έμειναν δέκα κόντρα στο Βόλο.
Mε τους τρεις βαθμούς στις αποσκευές του έφυγε ο Παναθηναϊκός από το Βόλο και ο Λάζλο Μπόλονι είχε μόνο καλά λόγια να πει για τους παίκτες του. «Είχαμε ένα πρώτο ημίχρονο όχι τόσο καλό, λίγο πιο αδύναμο θα το χαρακτήριζα, καθώς δεν είχαμε μπει στο... πνεύμα του ματς. Ισως αυτή η άνεση που υπήρχε στο μυαλό μας να μας εμπόδιζε στην αρχή, αλλά καταφέραμε και την ξεπεράσαμε. Δεν μιλήσαμε για τακτική, αλλά για νοοτροπία στο ημίχρονο», είπε αρχικά ο κόουτς του «τριφυλλιού» στη NOVA. Και συνέχισε για το χαρακτήρα που έδειξαν οι «πράσινοι» μόλις έμειναν με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Χουανκάρ. «Στις δυσκολίες οι πρωταγωνιστές σφίγγουν τα δόντια. Τους περιμέναμε στο κέντρο του γηπέδου και έτσι καταφέραμε να δείχνουμε πως δεν παίζαμε με λιγότερο παίκτη».
Για την επόμενη ημέρα είπε: «Θα φτάσουμε στην... Αθήνα. Θα κοιτάξουμε να συγκροτηθούμε και να κοιτάξουμε τον επόμενο αγώνα. Υπάρχει κόπωση, αλλά αυτή είναι η ίδια για όλες τις ομάδες. Δεν έχω την τέλεια φιλοσοφία, αλλά αυτό που μπορώ να κάνω είναι να κυνηγήσω η ομάδα μου να παίζει όπως στο δεύτερο ημίχρονο. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, καθώς και στην αντίπαλη ομάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα