Ολυμπιακός: Φορτούνης VS ΠΑΟΚ! (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Φορτούνης VS ΠΑΟΚ! (vids)

bet365

Ο Κώστας Φορτούνης ψάχνει το πρώτο του γκολ στα ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ, έναν αντίπαλο με τον οποίο έχει 7 νίκες και έχει βγάλει 5 ασίστ.

bwin - Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ με μεγάλες αποδόσεις και πληθώρα επιλογών! | 21

Παραδοσιακά ο Κώστας Φορτούνης είναι παίκτης των μεγάλων αγώνων στην Ελλάδα και των μεγάλων ντέρμπι. Ο παίκτης των σπουδαίων αναμετρήσεων για τον Ολυμπιακό.
Και με τον Παναθηναϊκό και με την ΑΕΚ αλλά και με τον ΠΑΟΚ. Με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ ο έμπειρος Έλληνας μεσοεπιθετικός δεν έχει σκοράρει, κάτι που δήλωσε στη NOVA πως θέλει πολύ να κάνει, όμως έχει δώσει 5 ασίστ.
Σε 15 ματς με τον ΠΑΟΚ έχει 7 νίκες, 3 ισοπαλίες και 5 ήττες. Ο «Φόρτου» είχε 2 ασίστ στο εκτός έδρας ματς του πρωταθλήματος στο πρωτάθλημα της σεζόν 2015-2016, που είχε λήξει 2-0 για τον Ολυμπιακό. Είχε την ασίστ στο φετινό 1-1 για το κεφάλι του Μπα αλλά έχει και δύο ασίστ στο Κύπελλο. Τη μία το 2015-2016 και την άλλη στο περσινό 2-0 του Καραϊσκάκη.
Άλλωστε ένα τέτοιο ματς με τον ΠΑΟΚ έχει υψηλό κίνητρο για όλη την ομάδα του Ολυμπιακού. Όχι μόνο για τον Φορτούνη ενώ θα είναι και ματς - κριτήριο για ορισμένους παίκτες όπως ο Μπρούμα.
'Ενα άλλο στοιχείο είναι πως οι 5 ασίστ του Κώστα είχαν 5 διαφορετικούς σκόρερ με τον ΠΑΟΚ! Ήταν από 1 γκολ για Ιντέγιε, Μιλιβόγιεβιτς, Μπα, Καμπιάσο και Καμαρά! Θα πρέπει να θυμίσουμε πως το παιχνίδι που σκόραρε ο Καμπιάσο ήταν άκρως επεισοδιακό και δεν τελείωσε ποτέ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα