Ουές: «Υπάρχει απογοήτευση αλλά στα δύσκολα φαίνονται οι δυνατοί» (vid)

Gazzetta team
Ουές: «Υπάρχει απογοήτευση αλλά στα δύσκολα φαίνονται οι δυνατοί» (vid)

bet365

Ο Ραχμάν Ουές μιλώντας για την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης ανέφερε πως υπάρχει απογοήτευση από στους Κρητικούς, αλλά στα δύσκολα φαίνονται οι δυνατοί.

Αναλυτικά ο Ραχμάν Ουές μιλώντας στην κάμερα της NOVA μετά την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης στο Ηράκλειο ανέφερε τα εξής: «Σίγουρα υπάρχει μια απογοήτευση όμως στα δύσκολα φαίνονται δυνατοί. Τα δώσαμε όλα, ήμασταν ανώτεροι σε όλο το παιχνίδι όμως πρέπει να συνεχίσουμε. Σίγουρα, βλέπουμε διαφορετικά το κάθε ματς, αυτό τελείωσε, κοιτάζουμε το επόμενο. Προσπαθούμε να είμαστε ενωμένοι, που είμαστε όμως στα δύσκολα φαίνονται οι δυνατοί. Σε κάθε παιχνίδι πηγαίνουμε για τη νίκη, θα παίξουμε το ποδόσφαιρο μας και από εκεί και πέρα πρέπει να σταματήσουμε να μένουμε στα λόγια και να κάνουμε τις πράξεις. Προφανώς πάμε για τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ, δεν υπάρχει άλλο σκεπτικό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα