ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Με τους γνωστούς «11» ο Γκαρσία στο ντέρμπι (vid)

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Με τους γνωστούς «11» ο Γκαρσία στο ντέρμπι (vid)

bet365

Χωρίς εκπλήξεις το αρχικό σχήμα του ΠΑΟΚ για το αποψινό ντέρμπι της Τούμπας κόντρα στην ΑΕΚ για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος Superleague Interwetten.

Με τους γνωστούς έντεκα ποδοσφαιριστές που έχουν πάρει το μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής στα τελευταία παιχνίδια, θα κατέβει ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι των «Δικεφάλων».

Ο Πάμπλο Γκαρσία έδωσε φανέλα βασικού στον Άντριαν Περέιρα, που θα ξεκινήσει στο αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ οι υπόλοιποι δέκα λίγο πολύ ήταν γνωστοί, βάσει των τελευταίων αγώνων.

Ο Ζϊβκο Ζίβκοβιτς θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια με την τετράδα της άμυνας να αποτελείται από τους Βιεϊρίνια, Ινγκασον, Κρέσπο και Περέιρα.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι σε ρόλο εσωτερικών μέσων οι Σβαμπ και Ελ Καντουρί, μπροστά τους ο Ουάρντα, σε ρόλο επιτελικού μέσου, με τους Άντρια Ζίβκοβιτς, Τζόλη στα δύο άκρα της επίθεσης.

Στην κορυφή θα ξεκινήσει και σήμερα ο Μάικλ Κρμέντσικ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα