Παναθηναϊκός: Τούρκικες ομάδες στο παιχνίδι για Μεντόζα

Παναθηναϊκός: Τούρκικες ομάδες στο παιχνίδι για Μεντόζα

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Τούρκικες ομάδες στο παιχνίδι για Μεντόζα

bet365

Σύμφωνα με δημοσίευμα στην Κολομβία, ο Στίβεν Μεντόζα αποτελεί τον διακαή πόθο της Αμέρικα του Κάλι ενώ έχει και δύο εξαιρετικές οικονομικά προτάσεις από την Τουρκία.

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να ντύσει στα πράσινα τον Στίβεν Μεντόζα, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Αμιάν. Ο Κολομβιανός εξτρέμ θέλει να αποχωρήσει άμεσα από τον γαλλικό σύλλογο και σύμφωνα με ρεπορτάζ από την πατρίδα του αποτελεί τον νούμερο ένα στόχο της Αμέρικα του Κάλι. Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας θέλει τον 28χρονο εξτρέμ, όμως, το θέμα κολλάει στις απαιτήσεις της Αμιάν.

Στο ίδιο δημοσίευμα, πάντως, γίνεται αναφορά για ζεστό ενδιαφέρον από την Τουρκία και μάλιστα για δύο πολύ καλές προτάσεις που έχει στα χέρια του ο παίκτης. Αυτές ήταν και λόγος που απέρριψε την προσφορά της Λέγκια Βαρσοβίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα