Αλκαζάρ: Από έδρα - φόβητρο ο πιο... φιλικός προορισμός για τους αντιπάλους (vids)

Φώτης Καρακούσης
Αλκαζάρ: Από έδρα - φόβητρο ο πιο... φιλικός προορισμός για τους αντιπάλους (vids)

bet365

Σε ακόμα ένα παιχνίδι η ΑΕΛ δεν μπόρεσε να κερδίσει στο Αλκαζάρ, παραμένοντας η μοναδική ομάδα χωρίς εντός έδρας νίκη και το gazzetta.gr σας θυμίζει τα όσα έχουν κάνει οι «βυσσινί» στο σπίτι τους φέτος.

Η αλήθεια είναι πως από την στιγμή που οι αγώνες της Super League Interwetten (και όχι μόνο) η έδρα έχει χάσει την δυναμική της. Οι ομάδες δεν έχουν τα λεγόμενα... απόρθητα κάστρα, κάτι που φαίνεται και από τα αποτελέσματα. Η ΑΕΛ όχι απλά δεν αποτελεί εξαίρεση, αλλά είναι και η ομάδα που έχει εκμεταλλευτεί λιγότερο από κάθε άλλη το σπίτι της.

Φέτος οι «βυσσινί» άφησαν το AEL FC Arena και επέστρεψαν στο θρυλικό Αλκαζάρ, την έδρα που πανηγύρισαν και το πρωτάθλημα που έχουν κατακτήσει. Μια επιστροφή που σίγουρα θα περιμέναν να συνδυαστεί και με θετικά αποτελέσματα, κάτι που μέχρι τώρα δεν έχει γίνει. Η ΑΕΛ είναι η μοναδική ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα που δεν έχει καταφέρει να κερδίσει στην έδρα της και μετράει 4 ισοπαλίες και 4 ήττες.

Μόλις 4 βαθμούς και γκολ με το σταγονόμετρο

Έχει μαζέψει δηλαδή στο Αλκαζάρ μόλις 4 βαθμούς που είναι μαζί με τον Απόλλωνα Σμύρνης η χειρότερη συγκομιδή, με την «Ελαφρά Ταξιαρχία» όμως να έχει κερδίσει έστω μία φορά στην Ριζούπολη. Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ΑΕΛ, όχι μόνο στο Αλκαζάρ, αλλά συνολικά είναι το σκοράρισμα. Οι... βυσσινί σκοράρουν με το σταγονόμετρο και μέσα στο σπίτι τους το κάνουν ακόμα πιο δύσκολα. Για την ακρίβεια εντός έδρας έχουν πετύχει μόλις 3 γκολ και έχουν δεχθεί 10. Είναι αριθμοί που δείχνουν το πόσο μεγάλο είναι το πρόβλημα της ΑΕΛ φέτος, πρόβλημα που δεν λύσει άμεσα τότε θα κινδυνέψει πολύ σοβαρά με υποβιβασμό.

Τα εντός έδρας παιχνίδια της ΑΕΛ

3η αγωνιστική: ΑΕΛ – Παναθηναϊκός 1-1

5η αγωνιστική: ΑΕΛ – Αστέρας Τρίπολης 1-3

6η αγωνιστική: ΑΕΛ – Άρης 0-3

8η αγωνιστική: ΑΕΛ – Λαμία (είχε αναβληθεί - θα διεξαχθεί τον Φεβρουάριο)

10η αγωνιστική: ΑΕΛ – Ατρόμητος 0-0

12η αγωνιστική: ΑΕΛ – ΟΦΗ 0-1

14η αγωνιστική: ΑΕΛ – ΠΑΟΚ 1-1

15η αγωνιστική: ΑΕΛ – ΠΑΣ Γιάννινα 0-0

17η αγωνιστική: ΑΕΛ – Απόλλων Σμύρνης 0-1

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα